Pages

Monday, March 7, 2016

Musim Demam

 Dua tiga minggu kebelakangan ni kitorg anak beranak tak berapa sihat, kakak Airis demam seminggu, berjangkit kat aku seminggu, pass kt Ayra pulak demam..berjangkit2..lambat lega pulak tu, siap pakej batuk selsema..aku lagila teruk siap muntah2 dah rupe keracunan..

Masa ni Ayra sihat je..suka request ambik gmbr dia dgn peace tu
  Kakak demam dia yang over..mcm dia yg demam

selit gmbr keluar dinner..masa ni Ayra still okey
 
kakak tak berapa sihat, start crancky..abis air laici tu ditumpahkan..sebelum tu dh jatuhkan botol air masak..dua kali budak tu kena mop lantai..#$%^&**(
 
Aku demam masa ni, tak larat masak so lets mkn kt luar je..Airis gemar betul mee ni
 
Adik yang bambam
 
Kakak muka tak sihat..alahai kesian je

Lepas aku sihat sikit si Ayra pulak demam batuk selsema..dah seminggu jgk dia batuk sampai serak suara..kitorg bergilir2 cuti jaga anak bila demam, alhamdulillah minggu ni dia dah boleh pegi taska, demam dah takde tinggal batuk je..get well soon anak2..mama love u both!!

No comments:

Post a Comment