Tabung AA

Monday, September 14, 2015

AA :: Aktiviti weekend Airis dan Ayra

 
Arini nak post entry bergambar..dah lama tak belanja gambar anak2 tercinta kan
 Start dengan si adik..sekarang ni mg senang nk berjalan2 coz adik suka duduk dlm stroller,kalau tak pun aku carry dgn SSC..kalau dh jemu sgt baru dia nk bjalan..lari2 ikut kakak..tp most of time mg berstroller atau bercarrier je

 Geram dgn budak ni tau..walaupun sebenarnya takla tembam mana tp pipi dia menjadi pujaanku..ewahh

 Aktiviti petang weekend biasanya akan bermain di playground, kesian dorg asyik terperuk dlm rumah je..ni lepas balik berwindow shopping tu psl attire comel sikit..kalau tak nan hado..haha

 Kakak pengarang jantung mama ni..muka senyum comel sgt, mcm mamanye...uwekk

Kalau time berbaik mcm gini la..elok je main bersama..kalau tak asyik bercekau je...erkkk

 Aktiviti malam, biasanya aku akan bg masa dorg bertablet..share jela korang berdua..mg berebut je keje dorang ni..ape yg kakak pegang itu jgk yg adik nak..pdhal mcm2 lg ade..

 Bila dh nangis si adik, tinggallah si kakak keseorangan..tak lama pastu dia pun xnk main tab lg dh..dasarr

 Adik ni suka mkn..dpt je makanan sambil main pn taknak lepaskan..hihi ade hati nk buat peace tu tp xjadik

 Tengok tu..kemain susah nk ambik gambo..tengok ape tah

Peace si Ayra..bolehla dik

 Kakak panggil 'Mendera Melesia"...haha dulu disebutnya Merdeka bila nmpk bendera

 Tiap kali ke Alamanda inilah tempat paling win..RM2 melayang gitu je
 Adik muka cuak je..dia suka naik yang xgerak..bila gerak kalut nk turun..jgn membazir sila tunggu smpai car tu berhenti k

Muka cuak budak manja mama...lap u lah

No comments:

Post a Comment