Pages

Wednesday, May 20, 2015

Ayra Batrisya :: Happy Birthday Puteriku

Lama mama tak mencoret pasal Ayra..makin lama makin malas pulak nk post entry..bersawang berdebu dah blog mama ni..maafkan mama nak,jangan jeleskan kakak pulak sebab mama selalu post psl dia dlu..hehehe ms tu mama di ambang kerajinan tahap gaban..kuikuikui

29 april, genaplah Ayra setahun..kejap je rasanya masa berlalu..mama pun belum lg lupa macam mana saat bertarung nyawa lahirkan kamu ke dunia ni,tup2 kamu dh setahun sayangku..

Dalam setahun ni kamu memang senang dijaga..since masa berpantang kamu tak banyak karenah,kalau nak dibandingkan masa mama papa besarkan kakakmu Airis..yelah lain anak lain ragamnye kan..alhamdulillah mama bersyukur kamu sangat behave..tak kuat menangis,tak meragam mlm2..n paling mama terharu kamu still nak menyusu dengan mama walaupun hasil susuan tak seberapa,kamu tak pernah mengamuk walaupun susu mama sikit,kamu tetap jugak hisap sampai tertidur..itu paling buat mama happy sayangku

Ayra,membesarlah menjadi anak yang baik pd mama n papa,adik yg penyayang pd kakakmu, dan insan yang taat pada perintah Allah swt..mama bukanlah ibu yg terbaik di dunia,tapi mama akan cuba jadi yg terbaik buat kalian..mama akan pastikan kamu dan kakak dapat yang terbaik,the best we can give for both of u..

Ayra, mama sayang kamu,sama macam mama sayangkan kakak, takde kurang takde lebihnya..walaupun kamu bukannya permata hati mama yg pertama tp kamu permata yg melengkapkan kehidupan mama dan papamu..we love u soo much sayangku

No comments:

Post a Comment