Tabung AA

Monday, March 16, 2015

Ayra Batrisya :: little first step

gambar hiasan : Ayra at 10mos++
 
Budak ni kan, makin lama nampak makin menurun muka papa...ishh jeles tau..napa xikut muka mama yg cute ni..ahaksss sila muntah
 
Saja nk menjoyah kt sini, semalam tanggal 15 Mac 2015 Ayra dah mulakan langkah pertama...omputih kata first step..aku kata little first step sebab langkah 2-3 tapak dia dh jatuh taknak bangun tatih lg dah..geram pulak mek kecik ni tau
 
Buat Ayra kesayangan mama, teruskan usaha, tak perlu rushing sangat, mama boleh je tunggu..walaupun mulut sentiasa cakap tak sabar tgk kamu berjalan tapi hati mama cakap janganla cepat sangat nanti kang tak terkejar mama kamu ni..mama love u no matter what..ewahhhh
 
 
 

No comments:

Post a Comment