Tabung AA

Thursday, November 6, 2014

Selamat tinggal kenangan

Salam..

Lama tak mencoret
Layout pn dah baru, main godek2 sendiri je..nak upah bajet dh larik so duk diam2
Nak citernye, fon yg dh lama berbakti lebih dua tahun sekarang dh bertukar tuan..bukan tak sayang tapi terpaksa lepaskan sebab tuan yang baru lebih memerlukan..ecewahh boleh gitu??
Ahahaha sebenarnya fon tu dah problem sikit, charge kadang masuk kadang tak masuk, lagi pulak kena sendal2 time charge, dah tak boleh kacau apatah lg nk calling2 atau msg2..huhu
Sayang bukanlah tak sayang, nak beli pn bukannya senang, bagi aku kira mahal la jugak walaupun tak semahal iphone..nk trade in kedai nk ambik 10% je dr harga belian..last2 post iklan kt fb group letak harga sekian sekian ade org sanggup terus je jual..tapi kt iklan tu siap2 mention yg charging port tu problem, taknak disumpah seranah belakang2 karang..
Dalam hati nk je tukar fon yg best2 sekarang ni, iphone 6 baru je launch, note4, galaxy alpha, masing2 ada keunikan/kelebihan tersendiri, tengok poket je mampu ke idok..
Dalam masa yg sama ade jugak cakap2 yg suggestkan Xiaomi, Oppo, Lenovo, Vivo, Asus etc yang jauhhh lebih murah dengan ciri2 standing dgn brand ipohne n Samsung, katanya branding yg jadikan iphone n Samsung tu mahal, otherwise dr segi kualiti features bla bla sama je
Bagi aku yg agak blurr pasal processor what-so-ever ni mg tak fikir sgt psl ram rom sebagainya tu, ko cakapla snapdragon ke, octa core ke, quad core ke, kitkat ke, ape ke yg aku tau Samsung best, terpengaruh dgn drama korea,semua kn pakai Samsung...ahahah walaupunnn dot dot dot
Tengoklah ape yg mendapat pulak nanti, so far gune je ape yg ade dlu..atleast aku still lg boleh berFB dan Ws..kire ok la tuh

p/s : buat ms Notty, jaga diri baik2, berbaktilah kepada tuanmu yang baru sebagaimana kau berbakti kepadaku selama ini..selamat tinggal kenangan..selamat datang kebahagiaan...pheewit :p

No comments:

Post a Comment