Tabung AA

Monday, November 24, 2014

Karnival Upin dan Ipin PICC

Last weekend (Sabtu) banyak betul event..mrR dapat tiket ke Formula-E Putrajaya, pastu ade pulak carnival Upin Ipin kt PICC..pagi tu mrR ke Presint 20 lalu kot PICC katanya ramai benor orang, nak pulak hari tu ae MAHSA Convo day..mg ramai la org..kt Serdang ade MAHA 2014..kt Mid ade Maternity & Children Expo (kecewa tak dapat pegi grab TT)..
 
Kitorg takdela plan beriya2 nak pegi carnival Upin Ipin sebab dah tau Airis penakut mascot..kalau tgk mascot dr jauh lg dia dah ketakutan..ini pulak nk bwk tgk dekat2, mg takla..tapi dalam ms yg sama nk jugak pegi tgk ape yg menarik tu
 
Bila dah tgk kt FB betapa ramainya org rs macam malas je nk pegi..tp kesian kakak Airis pulak sebab dah terlepas cakap nk bwk pegi tgk UI tu..so mrR ajak pegi jela dulu..kitorg gamble jela..aku dah cakap awal2 kalau takde parking atau kena menapak naik atas memang aku taknak..so dia ajak pegi je dlu, kalau dapat parking kita turun, kalau tak dapat kita balik je
 
Lepas maghrib, kitorg pegi..nasib kitorg baik jalan clear, dah takde jammed mcm siang tu..parking pn senang je dpt dekat lift, naik terus kt centre tu..Alhamdulillah..maybe dah ramai yang datang siang kot so malam tu mcam lengang sikit..
 
Ade booth jualan macam biasa..aku suka cuci2 mata, terjumpa booth lunatots sempatkan menerai Boba..best...tunggu gaji je ni dh gatai tgn nk membeli hihi..ade satu booth tu jual merchandise ummi marilah membaca ke ape, jual tudung budak, masyaAllah comelnye..niat nk beli utk Airis tp mahal sgt pulak rsnya, cancel dulu..haha
 
Jom layan gambo jela
 
papa dan Ayra

relax je Ayra
 
say cheese kakak
 
senyum tak berapa manis tu

cuak tgk mascot besar

ini je yg berani...alahai sape kt tengah2 tu...agagaga


nak bergambar dengan props pn takut

muka tu...ahahahha

baru okey sikit

makin suka pulak

dah..last shot jom balik

Kelakar tengak gambar kakak Airis, muka cuak je sebab takut mascot UI, terus tak jadi tunggu perarakan sebab nt dia lg takut..pusing2 kejap terus balik..
 

No comments:

Post a Comment