Tabung AA

Friday, January 24, 2014

Sembang pagi bersama coach

Salam Jumaat
 
Ekceli post ni pending for publishing since 3am pagi td..gara-gara tak boleh tido..pastu update blog via phone...boleh pulak pending publishing..nak tak nak aku kena type balik story..versi berbeza la yg pastinya..kekeke
 
Pg td tengah sedap2 tido boleh pulak terjaga jam 3pg..pastu pusing kiri pusing kanan tak boleh lelap..tambah pulak dgn dengkuran merdu mrR n aksi akrobatik cik Airis..aduhai mg tak boleh lelap la jadinye..hehe teringat nk post something..ahahaha mimpi ke hape,ntahla
 
Kan penah story aritu psl bag idaman kalbu yg aku tgk kt alamanda..sehari dua lepas tu kitorg ke KLCC,dh pasang niat nk grab jugak bag tu..tup2 bile dh smpai bag tu pulak sold out..pastu SA tu ckp kt Pavi pn dh sold jugak..aduh duh duh duh frust tau..tapi memandangkan gedik sgt nk berhandbag baru maka ushar2 jgkla yg lain,soping ngn mrR ni best sebab dia suke bg pendapat,elok ke tak elok ke..matching ke tak match ke..walaupun komen dia kdg2 mcm tak boleh terima (sebab dia kata mcm org tua) tp atlast ternyata pilihan dia betul..kekeke..pandang2 kt area clearance, dptla sebutir Courtenay Hobo,berbaloi beli sebab murah (less 40%) plus dpt terus..kalau beli online mg murah lg dr tu tp kena tunggu 2-3weeks lak kn..hehe 
 
Lemon a.k.a Kuning tau...vibrant gitu..
Material : Calfskin..lembut je leather calf ni :) 
Kalau ikutkan aku nk je beli kaler ni..tapi sold out la pulak..
 
Yang penting boleh sling mcm ni
 
Beg idaman kalbu..Madison Kelsey Satchel
takpe2 aku ku cari jugak smpai dapat... 
 
Walaupun dh dpt yg baru,tetap jugak aku gugel2 tenet bag ni..cume yg edisi US punye tu small size,tak pasti kenapa..yg pasti no serial pn beza sikit dr yg kt mesia ni..okla takpe,kecik sikit tp design tetap sama..hehe harga pn jauhhh lebih murah *dats for sure* cume kena tunggu lama sikit nk arrive my doorstep sebab pre-order ken tgu 4-5weeks..lama wohh..takpe as long as dpt sebelum bersalin..mihmihmih
 
Kenapa aku excited sgt nk dptkan beg ni?sebabnye Ashley swingpack aku yg lama tu dh hampir koyak kt penyambung tali tu,punye la ganyah aku pakai beg tu..mana2 pegi semua aku belasah itu je..dh itu je yg ade..beg lain pn ade msalah masing2..mengelupas la,putus tali la..nyampah tau..lagi pulak nk bawak Hobo tu ke opis agak bulky dgn kaler yg vibrant tu kn..hihi aku kn pakai uniform,kena la jaga standard sikit..beg kecik2 dimaafkan kot..hihi back tu Ashley swingpack,aku beli direct dr US melalui Ebay...masa beli tu punyela jakun takde nk ukur ikut measurement dia bg betul2,sampai2 je tgk alahai kecik cinonetnye..tp tak kisah,aku suke je..mrR la bebel sebab kecik tak padan dgn rege katanya..huhu
 

my first coach..comel je
 
Kalau ikutkan aku bukanla nk stick dgn satu brand je,teringin jugak nk pakai Marc Jacobs tu..kalau LV Gucci etc mg tak mampu la kn..aku suke design MJMJ,mg berkenan la dgn certain design dia..tp yang tak best asal yg aku suke je kakak ipar aku dh grab dulu..takmaula dia igt aku tiru dia pulak nanti..hehe so end up dgn coach jela..coz aku tau SIL aku xlayan coach..ok fionee
 
sejibik macam yg aku bekenan sgt..tup2 SIL pn grab design n kaler yg sama..duh
 
ini pun same..cume SIL ambik kaler grey gitu..
 
 
So sekarang ni aku duk tunggu my love ly bag to arrive...yeayy cant wait la..sebulan lebih tu takes time...huhu sabo jela ye
 

No comments:

Post a Comment