Tabung AA

Wednesday, January 22, 2014

Checklist

 
Baru nk masuk 28 minggu, checklist dh hampir penuh tanda..yeayy ioll mg suka setel semua cepat2,biar semua ready depan mata n tunggu nk deliver je..pulun tau org Kedah kata..mihmihmih
 
Yang tinggal sikit2 tu harapnye dptla dipenuhkan bile pegi expo baby weekend nt, dh print 1 jugak utk bagi mrR..baru dia tau betapa banyaknye barang yg perlu di-prepare hikhik
 
Sape nk template ni boleh tinggalkan emel address ye..aku buat suka2 je ikut ape yg perlu n penting bagi aku..xmo heavy2 sgt,kng ade jugak yang tak terbeli :D


No comments:

Post a Comment