Tabung AA

Friday, December 27, 2013

2nd Pregnancy :: 23w - 4d scan & MGTTest

Salam Jumaat..

Bersiaran langsung dari klinik kesihatan presint 9..kena minum air gula arini atau nama saintifiknya MGTT..nama penuh tak sempat nak cari hehe..pagi2 lg dh dtg tercongok kt sini..maklumla tak penah dtg tak dpt bayangkan kt mane nak ambik darah kt mane nk minum air gula kt mana nak daftar..745 dh siap register n tunggu kt makmal utk ambik darah n minum air gula..nama dipanggil pkul 815..dh siap semua kena tunggu lg 2jam utk ambik drh lg sekali..nurse dh pesan duduk je jgn balik tdo jgn pegi makan..hahah lapar wehhh kena posa stat 10mlm semalam..smpaila lepas ambik darah yg ke2 nanti..bersabarlah wahai perut

Semalam,aku ade appointment dgn Ms Jezzlyn yg femes ames kt Poliklinik An-Nisa Seri Kembangan..tak sabar2 nak tgk baby dlm ni..sebenarnya yg lebih excited nak tau tu gender baby sebab nak beli baju bajan kt jualan hytex esok (citer later ye)..MsJezzlyn mg tak menghampakan,dia godek2 pujuk2 baby smpai dia tunjukkan muka..so suwit walaupun sgt kecik sebab br 22w kn..mrR pun puji,ckp dia byk bcakap betul..tak mcm doc yg kitorg pegi ms 4d scan airis dlu,5minit gitu je ckp baby tutup muka pastu dia print kan je ape yg dpt..huhu..kali ni puas hati dpt cd sekeping..dlm tu ade captured moment n video pergerakan baby skali..sgt indah perasaan dpt tgk anak sndri bgerak2 dlm perut kn..tmbh pulak baby ni sgt aktif..mcm kakak jugak..kakak pn kemain lg "baby..bangunla..kakak nak tgk ni"..alolololo sweetnye kamu sayang

Gambar2 tak dpt upload lg sebab masih dlm cd, in shaa Allah aku akan upload jugak kt sini,boleh jgk buat kenangan kendian hari..gambar airis dlu ntah ke mane dah letak..rs mcm kt umah tokma..tp spesifik tmpt alahai mak lupe...huhuhu

Gender??hahaa sepraissss :p

No comments:

Post a Comment