Tabung AA

Tuesday, September 17, 2013

A month to go...Airis's 2nd Birthday!!

Assalamualaikum wbt

Sekian lama tak mencoret di blog ni...mst korang rindu kn??*ahahaha bajet ade org nk bace sgt* mata ke atas kejap..hahaha

Well,xde ape sgt nk diceritakan..lastweek sangat busy, berkursus di Sabah..tinggallah Airis dgn papanya lagi...kesian asyik kena tinggal je anak mama tu..huhuhu takmo citer psl kursus, bosan lah...tsktsk

Arini dah 17september, sebulan je lagi Airis akan cecah 2 tahun..cepatnye masa berlalu..rs mcm baru je lg terkejar2 cari material utk her 1st birthday bash..ini dh nk plan untuk 2nd party..kalau dulu theme "Hello Kitty back to hometown"..dis year we all plan nk buat theme Princess lak..sebab cik Airis kn puteri mama n papa..mesti sangat cute kn princess mama pakai crown bagai *mimpilah sangat tu*..

So seperti tahun lepas jugak, aku igt nk wat giveaway sikit..tapi agak2 ade ke org nk join?rs mcm blog malar segar ni nk dpat sorang pengunjung pn payah..kehkehkeh..ke ade korang yg nk join?cer tinggalkan komen sikit kalau2 korang nk join so boleh bajet ramai mane yg nk join..coz plan nk kasi adiah gempak sikit..pakej goodies utk ur child birthday bash..sponsored by PartyFavorsShop le..sape lagi..hehehe

No comments:

Post a Comment