Tabung AA

Monday, July 1, 2013

Miss Motty sakit!!

Assalamualaikum wbt

Arghhh Isnin datang lagi....aku hidup dalam blues!!

Last weekend balik kampong, ambik cik Airis..hati berbunga2 riang..sempat balik kampong Mak ambik buah2an tempatan a.k.a durian, rambutan, dokong n manggis..best sangat..tapi paling best dpt peluk cium cik Airis la...

Tapi dalam pada bergumbira ade cerita sedih jugak..tentibe je ms Notty a.k.a Samsung galaxy note ai yg akan menyambut ulangtahun pembelian yang pertama weekend ni rosak!!baru je feeling2 nk potong bestday cake tau..sudahnya langsung tak boleh on walaupun fully charged..sedihh :(

Malam nt nk pegi Samsung service center la..anta repair..mungkin ambik masa lama jugak utk menyembuhkan penyakit dia tu..huhu

Buat masa skg ai pinjam fon mrR,kesian dia pakai nokia cokia je sebab bg isteri kesayangan pinjam note..hihi tenkiu babang...lap u :D


No comments:

Post a Comment