Pages

Thursday, June 27, 2013

Days without Airis...

Assalamualaikum wbt..

Salam Khamis,mesti ramai mummies yg berpuasa kn??hihi termasuklah ai,last day ganti untuk ramadhan lepas...harap2 ramadhan kali ni xde tinggal hihi..

Alhamdulillah pejam celik pejam celik dh hari Khamis, tak sabarnye nk balik kg jumpe budak Airis tu...weeehoooo..tak sempat esok dh,kitorg nk balik malam ni!!hahaha esok cuti

Since Airis takde kt umah ni, tiap malam ade je aktiviti kitorg,asyikla kuar berdating..ngee syok jgk..tp xlepas2 mulut ni nk bercerita pasal Airis..ai selalu call Mak,tye psl Airis..untung2 dptla ckp dgn budak kecik tu..itu pn kalau dia ade mood nk bercakap,kalau tak melopong jela...

Malam pertama kitorg kuar ke Bangi mcm yang diceritakan dlm previous post, second day agak mencabar bile mrR kena keje,maka ai keseorangan bershopping kt Alamanda (itu je yg ade)..memule niat nk cari baju sendiri, bile belek2 rs xjadi beli..pegi ke PONEY, tmpt wajib tu...mule la membelek..belek punye belek dptla rembat 5 pasang baju utk Airis..yeayy takyah pening cari baju utk pakai raya nt..hehe lepas tu masuk Aussino pulak,rembat 1 queen fitted n quilt cover set..last2 xde jgk baju utk mamanye ni..huhu..

Third nite, i.e semalam, kitorg berdating makan steamboat kt Bandar Sunway..duk dgr org cerita je psl Flamming Steamboat..biasanye kitorg pegi sri-Q thai atau steamboat antarabangsa kt Bangi tu je..kali ni nk pegi jauh sikit la..mentang2la Airis xde,lepak mkn2 kt situ smpai kul 10..muahahaha..lepas tu brla nyesal akibat kekenyangan melampau..hehe

Itu je pn yg bunyi mcm menarik sikit psl survival kitorg tanpa Airis di sisi,yg lainnye mcm biase,mama yg over-sensitive ni asyikla melayan drama airmata..tgk towel Airis rs nk nangis, tgk baju2 Airis rs sebak..tgk toys dia rs rindu..mcm2 rasa la woi...tak tertahan rasanya rindu ni..jumpe nt nk peluk cium dia puas2,taknak lepaskan..hihi

p/s: semalam papa ter-kantoi dgn mama..mata masuk asap jerebu katanya...hihihi

No comments:

Post a Comment