Pages

Monday, June 17, 2013

Berjauhan dengan anak???

Salam Senin..monday blues ke korang??huhu

Minggu depan bbsitter Airis akan bercuti seminggu,balik kg katanya...maka ai n suami mula la gelabah mak enon duk pikir sape nk jga mek kecik ni...nk ajak MIL dtg jga kjap tp my MIL tak reti dtg sorang,lgpn dia baru je dtg last 2weeks..kesianla pulak nk susahkn dia...
Ai n hubby pulak dh kerap sgt bercuti sblm ni,yela tiap kali Airis tak sihat mg kitorg akn gilir2 bercuti utk jga dia..tak sampai ati nk anta ke bbsitter even dia demam je..so 1minggu bknlah tmpoh yg singkat,5hari bkerja tu..cuti setakat 1hari bolehla..
Sudahnya we decided utk anta Airis balik kg duduk dgn Tokma dia,cakap je ngn Tokma kemain suke la dia..pucuk dicita ulam mendatang katanya..hehe
So weekend ni Tokma akan dtg sini ambik Airis..huhu belum pn Airis pegi ai dh pikir mcm2..mcm mane la Airis kt kampung nt..kalau skg ni bgn je tido dia akan pgl mama n papa..kalau xde dpn mata mg dia akan nangis..huhu sedihnye kalau nt dia tercari2 mcm tu..
Ape2 pn kitorg terpaksa berjauhan dgn Airis,kalau satu hari nt Airis baca blog mama ni,ketahuilah kamu yg mama n papa terpaksa..kitorg xde pilihan lain yg lebih baik..tinggal bsama Tokma kami fikir adalah keputusan yg paling baik sbb Tokma adalah insan yg terdekat dgn kamu selepas mama n papa..mama yakin Tokma sangat2 sygkan kamu Airis..

Sedih..sob sob

P/s : entah2 mama yg hover,Airis relax jer...

No comments:

Post a Comment