Tabung AA

Thursday, May 23, 2013

{A-Must-Have} Britney Spears Fantasy Twist Perfume for FREE!!!

Assalamualaikum wbt..

Salam Khamis..arini ai nk review psl perfume..eh takde angin takde ribut buat entry review pulak??ngeh..ini review bukan sebarang review,ini review utk kebaikan bersama..kenape ai ckp mcm tu??haa korng kena la baca smpai abis eh...ngeee :D

Seriously ai bukanlah peminat tegar perfume berjenama ni,last time ai beli perfume pd tahun 2009/2010..itu pn sebab nk buat hantaan..lepas pada tu ai beli yg jenis oil calit2 tu je,halal buat solat kekdahnya..selalunya akan beli yg wangian 'Britney Spears - Fantasy atau Midnight Fantasy' je..sebab suke sangat bau tu..

Arini, officially ai dapatkan perfume tu yg original punye..bukan sebab pay-day,tapi sebab FREE..haa TAK CAYA???alaa percaya la korang...

Ok kite review dulu eh..

Inilah rupanya perfume FANTASY TWIST tu..botol yg sangat menarik..gabungan perfume FANTASY dan MIDNIGHT FANTASY yang femes sebelum ni..sape yg penah pakai mesti tau betapa sweetnya bau dia kn??

2


so kepada sapa2 yg berminat utk dapatkan perfume ni sila kunjungi booth majalah LISA di festival belia putrajaya yg berlangsung dari 23 hingga 26 mei ni..dengan syarat korang kena LANGGAN majalah LISA selama setahun bermula Julai 2013 hingga Jun 2014..yg plg best yuran langganan cuma RM50 je..korang akan terima majalah setiap bulan n wangi sepanjang hari hanya dengan melabur rm50 ke..menarik kan???So ape tunggu lagi cepat2 pegi daftar..stok terhad tau!!!

Tapi kalau perfume ni dh takde stok korang jugak boleh dapatkan perfume lain macam Nina Richi,Jimmy Choo,Taylor Swift n lain2 lagi..ai jugak langgan majalah utk adik kt kampung..utk dia ai pilih perfume nina richi..hehe


No comments:

Post a Comment