Pages

Wednesday, April 3, 2013

Cerita Basi

Assalamualaikum

Sepanjang minggu lepas takde ape-ape update..busy lah katakan...actually ai berbengkel that whole week,macam-macam hal pulak yg berlaku..

First ~ jari airis hampir tersepit kat pintu lif!!!OMG nasib baik takde ape2 kecederaan sebab ai sempat tarik tangan dia..tak dapat nak gambarkan macam mane kejadian tu boleh berlaku, yang pasti ai takkan bagi airis main2 dengan pintu lif tu lagi..huhu

Second ~ 'mummy' airis kena sakit mata!!so MC seminggu..menggagau lah kitorg tentukan sape nak jaga..ai pulak bengkel seminggu, jd organizer pulak tu..kalo ai tak pegi mg keja tak jalan..huhhh akhirnya hubby jugak yg ambik cuti 2hari..terpaksa import tokma dr kampong dtg jaga airis..nasib baik jugak time tu cuti sekolah so adik bongsu ai dapatla ikut sekali hehe

Third ~ kitorg ke hot air balloon festival...maklumla kt putrajaya ni macam2 event ade, so ambik kesempatan la merasa naik balloon tu..sabtu pagi kitorg pegi..beratur halfway secretariat bgtau tiket sold out...dorg jual 300tix je per session..satu hari cuma ade 2 sesi...start naik pukul 8 pagi until 10 rasanya...pastu sesi petang start at 6..disebabkan taknak berputus asa so kitorg datang semula seawal subuh ahadnye pulak..pun same, bertambah ramai org n atlast kitorg xdpt jgk tiket tu..huhuhu sedihhh :( paling frust adik bongsu ai la..tak dapatla nak ambik gambar tunjuk kt kwn2 skolah dia nanti hehe :p takpe dik nextyear kite cube lg ye..hihihi

p/s : A-Fatihah buat kak gee dan takziah buat abg abil di atas pemergian insan tersayang..untuk abg abil,semoga tabah mengharungi dugaan ini..sesungguhnya Allah lebih sayangkan kak gee, semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yang beriman..


No comments:

Post a Comment