Pages

Tuesday, April 16, 2013

Cecah 18 bulan ~ Airis demam panas!!

Assalamualaikum wbt

 Muka budak demam..
 Smile....just like mama hihi
Yeay....papa balik!!
 
 
Semalam ai off, airis demam panas...cari thermometer tak jumpe tah mane airis sorok,rasenye cecah 40 degree..huhu kesian syg mama..tapi muka still ceria..ok la kn??
 
Sehari sebelum tu airis dah selsema + batuk..kitorg pegi kenduri kawen anak boss mof..ai xdela kenal sgt cume bhubung melalui surat n emel je..tp dh terima kad jemputan, rase mcm kene pegi je...lgpn lame tak merasa nasi kenduri kekeke..tanye encik suami dia ckp okey...yeayyy syokk..makanan sangat best, ade nasi minyak mcm biase, plus ubi kayu cicah sambal bilis dgn kepala parut, ade cucur udang, char kuetiaw (sayang tak sempat merasa)..cume yg xbest sebab panas...huhu maklumla buat majlis kt rumah, duduk bawah khemah tu berbahang la sikit...Balik dari kenduri je terus badan Airis rs panas je..sah demam!!
 
Siap2 nak pegi kenduri..
 

Bile dh demam tu paham2 ajela...mama n papa kenala layan lebih sikit..kalau sebelum ni jadi princess skg dh jd queen pulak..kikikiki mama kena tepuk,papa kena garu...sabo jela sayang punye pasal...
 
Harini airis demam lg..papa pulak yg jaga...baru jap td papa whatsup trun garden dh..pagi td before dtg keje ai sapukan tapak kaki dia dgn putih telur..ade org petua utk turunkan panas..moga2 menjadi dengan izin Allah swt..amin....
 
Cepat sihat ye sayang...mama n papa love u sooo much!!

No comments:

Post a Comment