Tabung AA

Monday, December 31, 2012

Selamat tinggal 2012....2013 here we come!!!!

Assalamualaikum...
Dh penghujung tahun,so memasing dh list down pencapaian 2012 n wishlist 2013 kn??so am i ler..well im just ordinary person..nothing special pn so haruslah same je ngn korang2..ye x??hihi

Alhamdulillah dh byk yg ai achieve sepanjang tahun ni..walaupun xdela byk or besar mane tp dh cukup membahagiakan sebagai seorang isteri, ibu, anak, staff dan individu....benda2 yg penah berada dalam wishlist ai awal tahun dulu dh xde (kalo korang penah perasan wishlist kt sidebar tu) cume yg tinggal nk beli umah sendiri jela..hopefully tahun 2013 akan jadi kenyataan..sangat2 kepingin nk umah sendri!!!

Tahun depan??ermmm byk yg perlu difikirkan..ai xnk la wish lelebih tp end up hampeh..biar kite angankan sesuatu yg kita pasti boleh laksanakan..ye tak?xnkla sekadar angan2 mat jenin mak jemah oiii...

Rumah?? Thats for sure...hunting the best in term of affordability...insyaAllah :)

Second baby??oh no no no..not yet...itu kena tunggu 2014 kot...hihi

Car?? ermm tak kot..gune yg tu jela smpai abis loan...

erm ape ye..xdpt difikirkan lg la..maybe nextime leh figure out..

p/s : setiap hari berazam untuk jadi lebih baik dr hari semalam...semoga aku menjadi isteri, ibu, anak, kakak, adik, pekerja, dan umat yang lebih baik di hari-hari mendatang...amin....

No comments:

Post a Comment