Pages

Wednesday, November 14, 2012

Genting Worldcard ~ sape nak??

Semalam cuti diwali..mengkeme2 pegi mn??kitorg xde plan ape2 pn sb mrR keje..memandangkan semalam jugak merupakan hari ulangtahun kelahiran beliau yg ke 32 maka ai dgn suka hati ajak pegi genting...hehe mrR mcm biasa ok jer..balik keje terus bergegas siapkan diri n menuju ke destinasi...horeyyy

Kitorg smpai sn dh hampir kul 5..yela dgn anak kecik ni bukannye leh main ape sgt pn,saje nk jln2..bwk anak bergaul dgn org ramai hihi..kebetulan pulak semalam hari terakhir utk worldcard carnival..

Satu sebab ai suke ke genting ni pn sebab ai ni pemegang worldcard, eh bukan pemegang saham nyer ye..so xde subahat dlm ape jua perjudian n aktiviti haram kt sane..ai cume collect points n redeem bile memerlukan je..

Utk semalam kitorg pegi buffet dinner kt first world cafe (@ 1500WP per pax), main indoor games (@500WP per person) aje...n percaya atau x utk itu semua ai xde keluarkan sesen pn!!yess believe it,ai cume redeem points worldcard utk biaya itu semua..cume ralat sb ade ade redeem coupun utk f&b lain jgk,tp xsempat gunekan sb dh kenyang tahap gaban ms kt hotel cafe tu..huhu..rugi 1000WP..

Kalo korg ade worldcard ni korang jugk boleh mkn eskrem baskin robbin tanpa sen tau...janji ade points dlm card korg la..ai dh penah pegi BR,ambik eskrem n bg kad worldcard ni n duit,igtkan utk collect points je,rupenye dia byr gune points yg ade n duit ai dikembalikan...yeayyy ai suke!!!

Ai jugak suke beli baju airis kt poney..mcm semalam ai shopping byk jgk kt poney genting tu,dhla ade sale 50%, ade tambahan lg 10% utk pemegang kad n rebat rm5 mggunakan points WC...so korang tak rs manyak untung ke tu???shopping kt poney tu boleh collect 5x points tau..err cer korang imagine korg beli baju bajan dgn harga bersih rm200, so korg collect points 200x5=1000WP..dengan 1000WP korang boleh main indoor/outdoor games utk 2 org tau!!dh save rm98 kt situ..fuhh

Ekceli byk lg tempat yg bolehkan kite collect points smbil berbelanja points tu..so ape korg tunggu lg,jomla apply kad ni..free je pn,bukan kene bayo,...hihi kalo korg nk ai yg introduce-kn bolehla tinggalkan emel address korg kt ruangan komen..n worldcard team akan hubungi korg..nk x??kalo nk trus ke website genting pn boleh, tp kasila sikit rewards utk ai yg mempromote ni..hihi

Okbai :)

1 comment:

  1. ain pon world card member gaks.. seronok dgn benefit2 tuh

    ReplyDelete