Pages

Ads 468x60px

Sunday, June 3, 2012

Mama pokai la nak oiii

Niat awalnye nk jalan2 cuci mata je dulu,kalau ikutka hati mg nk sgt samsung galaxy note tu tp ai sedar kemampuan diri,sebijik note tu mungkin membuatkan ai mkn biskut kering je sepanjang bulan TAPI bile belek2 kt kedai td ditambah pulak kata2 manis si penjual,ai terus mencair nk mule la menjeling si suami di sebelah...hasilnya tadaaaa ambik kau sebijik!!!total damage rm1957,sekali ngn pouch & SP...OMG bile dh byr rs mnyesal lak sbb terlalu ikutkan perasaan...pandai ke ai gune fon yg canggih cmni??aiyooo rs mcm nk tolak balik je kt kedai tu tp sape yg nk kn,dh jatuh 2nd dh n for sure akan ade depreciattion...hukhuk pasrah ajela
After dh abis melabur tang tu masuk GIANT lak,beli baju airis 3pasang,nk beli socks tgk mahal then letak balik,dan dan ayahnye memerli,"mama beli henpon 2ribu dik oii,nk beli stoking adik rm10 pn berkira" kuang3x terus ambik masuk bakul...huhu sesungguhnya mama dh pokai la sayang,kena tgu ujung bulan ni br leh men'shopping' brg airis ye syg...

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates