Pages

Ads 468x60px

Sunday, April 29, 2012

Bosannya arini,duk bilik siapkan ssignment je..tp hati tetap teringatkan anak di umah..apela yg sedang airis n ayahnye buat kt umah tu..td mrR ckp nk bwk airis kuar,beli makanan n buah utk airis,jelesnye ai dgr...
dalam msa yg sama jugak ai sgt2 bersyukur kerana mrR sgt cekap dlm mnguruskan si kecil airis,mule2 mg ai xyakin sgt tp dh seminggu berlalu,ai semakin yakin n percaya kn si ayah..even ayah  jugak yg bawak airis g cucuk last Thursday for her 5th jab..smpai nurse pn tegur ckp jarang nmpk ayah yg bwk anak g jab..hehe bangga la si ayah tu kejap kn..mg selalu mama yg bwk airis..nsib baik airis xngamuk,cool aje dia.. airis pn dah makin selesa duduk dlm carseat dia tu,kalau x sebelum ni mg dia langsung xnk duduk,skg ni dia dh xmeronta bila diletakkan dlm tu,malah suke pulak..diam je duduknye smbil mulut bising berceloteh bahasa baby nye...hihi so sweet kn,malangnye ai xdpt nk tgk telatah dia buat 3minggu ni...ai xpastila mcm mne perasaan ibu2 yg lain bile berjauhan dgn anak,tp as for me the first 3-4 days mg sgt menyakitkan...ai terasa xboleh hidup tanpanya...alhamdulillah semakin hari ai dh makin tabah n bersabar...another 2 weeks to go..chaiyokkkk


taken a day before ai berkursus ~ nampak x gigi dia??hihi

2 comments:

  1. baguslaa gitu.. lagipon senang kalu hubby yg jaga.. sbb dia akan jaga anak dia betol2.. kalau org lain tu kita rasa was was

    ReplyDelete
  2. itula kn...luckily si ayah pn mg dh selalu jaga anak,xdela risau sgt...si ayah tu jugak yg prepare solid foods tiap pagi,pasni mama bolehla hand over keje masak2 memasak solids utk airis kt ayah je..hihi

    ReplyDelete

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates