Tabung AA

Friday, March 23, 2012

Update ~ Cik P dh datang..hukhuk

Ai teragak2 jugak nk update psl ni..tp rsnye xde kaum adam yg follow blog ni kn so xpe kot..hehe..ekceli after gv birth last 5 months ai cume alami nifas for about 2-3weeks,then dh suci bersih hehe...selasa lepas,dgn xsemena2 ai didatangi cik P..terkejut jugak sb ai xexpect akan dtg secepat ni..kalau ikut mak ai dulu,after 2yrs baru dtg balik..
Bila dipikir2 balik maybe sebab mak fully b/f kot dulu sebab tu lmbt dtg balik..ai pulak dh tutup kilang susu secara rasminya for about 2 weeks ago,brg2 pam/cooler bag,storage bottle,backpack (yg xpenah gune) tu dh siap simpan dlm almari,tutup rapat2..dengan azam,next baby akan ku gune kan sebaiknya..xnk jd mcm ni lg dh..nyesal pn xde gune kn..huhu
Berbalik pd cite cik P td,ai sgtla x selesa bila waktu2 cmni,maklumla dh lama xrase kehadiran dia kn..kalutla cr pad,sebab mg xde stok lgsg kt umah,time dtg pn ms kt opis,pinjamla dgn adik practical tu dulu..pastu balik br mencari kt kedai runcit bwh umah huhu..
Korg mcm mne ye?berapa lama gap b4 cik P datang balik?

3 comments:

  1. ain kena peod sebulan lepas naik cuti bersalin. :p awal kan

    ReplyDelete
  2. mekk..awal u dtg period. i still fully bf x period lagi..hehee..u en carefull la bile bsama asben kang airis dpt adik xsampai setahun ;p

    ReplyDelete
  3. ain ~ a'ah awal jgk kn..xsempat nk merasa free for 2yrs...huhu

    waniey ~ kalau fully bf mg lmbt dtg,ayda dh stop bf baby tu psl terus je dia datang...huhu

    ReplyDelete