Tabung AA

Tuesday, February 21, 2012

Airis's First Flight

Yeayy weekend ni kitorg akan balik kg..opss tersuke lak..tp sebenarnya dlm suka ada duka..yg suke nye sebab dpt balik kg je..jumpe family terchenta (ecehh mcm dh lama sgt xjumpe pdhal br 2minggu lepas jumpe...)
Tp yg duka nye...maksu Ilah dh dpt keje,so dh xleh jga Airis lg..kena la cr pengasuh pulak...so kitorg balik ni nk hantar maksu Ilah balik kg la..huhu sedih..
Mak ai pulak kt kg sakit2,katanya sejak balik dr umah ai 2minggu lepas lg dia demam2 n sakit kepala..bila pegi klinik xde ape pulak,ubat dh berbeg2 still jugak xrecover..so ai kena balik jenguk la,kot2 demam rindu kt kitorg ke...sedih lagi
Yg ketiga nya pulak keta comel ai tu dh ade yg sudi nk membeli..iaitu maksu ai sendri,dia nk beli keta compact,suh ayah ai tlg carikan..last2 dorg decide nk ambik keta ai je since ai nk jual dgn harga utang bank je,so dorg setuju..sedih lg kt situ sebab kena berpisah dgn my first car..huhu
Tp yg paling best,trip kali ni Airis akan berpeluang utk nek flight utk pertama kalinya setelah berusia 4bulan..hehe..xtaula cmne reaksi dia nt..nangis ke?suke ke?same2 la kita nantikan..





No comments:

Post a Comment