Pages

Ads 468x60px

Wednesday, October 12, 2011

Sensitifkah aku??

Ceelehh tajuk xboleh blah...xpayah tanye la mg jawapannya ai ni extra sensitif..walaupun org salu ckp ibu2 mengandung ni emosi xstabil,cepat sensitif blablabla tp hakikatnya ai ni mg spesis sensitif tahap gaban..buktinya??ms sebelum mengandung pn ai salu sensitif..huhu terutama time dtg bulan tu...hehe mrR dh kenal sgt,masak sgt dia kalo tetiba ai merajuk n angin satu bdn,2la petanda nya dh naik bendera merah...tp since mengandung ni ai xdela salu merajuk atau mrh2 sgt...cuma lately perasaan tu tetibe je dtg balik...ai terasa nk marah je ngn dia,nk merajuk je,rs mcm ape je yg dia buat/cakap menyentuh perasaan ai...nape eh??sebab ai extra sensitif la kn...huhu ai rs dia makin xsayang,makin xcaring,makin xsuka,makin xpedulikan ai,makin xpedulikan anak dalam kandungan ai ni,makin berubah...tahla mungkin tu sume mainan emosi ai je tp ai dpt rasakan semua tu,for real....wlaupun dlm hati kecil ni mintak jgnla jd cm2...huhu...nape time2 cmni perasaan tu dtg....isk xsuke xsuke xsuke!!!huhu

1 comment:

  1. perasaan je tuh. besela time ngandung ni kan. jgn dipikirkan sangat! :)

    ReplyDelete

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates