Pages

Friday, October 7, 2011

8days to go......

Arini niat nk ngapdate blog..tgk ticker kt sebelah dh tinggal 8hari je lg....wahhhh dh xlame je lg kn...xsabar je rs,tp dlm ms yg same cuak jugak..mudah2an akan dipermudahkan segala urusan,amin....
Ekceli ai dh seminggu bercuti n berehat di umah je,jauh ngn mrR lg..kire tunggu hari jela ni...kalo ikutkan ati nk je pegi keje,xdela rs berdebar sgt duk menghitung hari tu..tp dh skg ni keje putrajaya pulak,kalo kedah ni still leh pegi balik sndri lg..hehe...
3org kawan rapat ai pn dh selamat melahirkan baby masing2...ketiga2 nya bersalin lebih awal dr tarikh EDD,cume yg sorg lg dh overdue dan masih menanti saat2 kelahiran baby tercinta,samela mcm ai :)
so far, dh ade sorang baby boy n 2orang baby girl yg dilahirkan....tunggu kitorg berdua je tgk ape gender pulak hehe :D
Sekarang ni ai kene checkup di KK selang sehari start minggu nie la,semuanya gara2 naik berat badan yg mendadak n kaki yg sgt bengkak (travel AOR-Putrajaya-AOR-Putrajaya-AOR dlm ms seminggu mane xbengkak kan)....xlarat xyah ckpla..mg bosan asyk bertenggek depan KK tu je tiap pagi..huhu esok pn ade appointment lg :(
Arini nk dgr bajet 2012 yg akan dibentangkan oleh PM kite,xsbr nk dgr psl kenaikan gaji yg dicanang2kan tu..pas2 lehla bersalin dgn aman..hehe yelah tu kn....mrR asyik kol tye ade ape2 tanda x,ai sndri pn xtau ape tanda2 yg dimaksudkan tu so jawabnye xde jela...hehe eeeiiii xsabarnya mama n ayah nk menimang kamu wahai anak....

2 comments: