Pages

Ads 468x60px

Monday, September 5, 2011

Ya Allah aku tertipu.....sedihnye

Arini ai balik keje dgn hati yg tenang,tp bile smpai je umah tgk ade kiriman dari China...heran bin ajaib sebab setahu ai xpenah pulak beli barang dr China...baru teringatkan medela swing yg ai beli kt ebay last month..tp ai beli dr seller kt Canada...pakai CAD dollar lg..haihhh pening jugak memikirkannye,sebelum buka parcel 2 ai dh check2 kot tulis sender ke hape tp tulisan cina,sape nk paham huhu...so ai pn buka ka ebay balik check tracking number yg seller tu bg..sah mg medela swing yg ai beli..excited la nk buka...tup2 yg ade dlm tu hanyalah loket sial kaler kuning yg tah dr mne datangnye...means ai dh kena tipu dgn seller tu!!medela swing konon...melayang duit ai hukhuk....sedihnyeeeeee

5 comments:

  1. eh ye ke... alaa kesiannya... mesti rs frust sgt kan...

    ReplyDelete
  2. mmg online ni kdg2 takley caya..lagi2 beli stok obesi..huuu..

    ReplyDelete
  3. mg frust sgt2 ain..dh kena cari yg len pulak satu hal,duit melayang satu hal..

    waniey:sebelum ni dh selalu beli stok US,xsangka lak seller tu dr China,dia claim dr Canada...hampeh tol

    ReplyDelete
  4. laa yekee??bukannya murah,kalau yun sti dah meraung,huhu!

    dear,next time please b extra carefull k dgn seller from oversea,rmai yg kene tipu..xpe,insyaAllah nti ade rezki lain,dpt u beli breastpump bru.. =)

    ReplyDelete
  5. YUN~ itu le psl,mg kene extra careful bab online purchase ni,tp kt tmpt ayda ni xde byk choice sgt,so terpaksa la beli online je most brg...skg ni berkira2 nk beli pump yg biasa2 je dlu..medela harmony perhaps..huhu nasib baik leh dpt balik refund dr paypal sb dh report dispute,then leh beli swing or FS lak ke..hehe angan2 xigt dunia :p

    ReplyDelete

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates