Pages

Ads 468x60px

Monday, July 25, 2011

12 weeks to go......yeahhhh

Alhamdulillah its about another 12weeks to deliver our baby girl..hehe confident je ckp baby girl kn..actually dh 2x scan 3d n resultnye remain the same...nmpakla en-en cyg mama ni...hehe ape lg si ayahnye pn tersenyum lebar smpai ke telinga la..maklumla org nk sgt anak pmpn kn..as for me,boy ke girl pn xkesah asalkan selamat dilahirkan dengan keadaan yang cukup sifat dan sihat sejahtera..amin...


pagi td pegi PMC jumpe dr. Annuar,dia ni pakar perunding perbidanan,kalo sebut nama dia kt area alor setar ni ramai la yg kenal sbb mostly sape yg deliver kt pmc mg ramai yg choose dia..blood pressure still 90/60 tp regarding to him keadaan 2 normal n sgt ok sebenarnya kalo nk compare dgn org yg pressure 100 n above...xyah risau tekanan darah tinggi b4 delivery katanya..senang ati mrR bile dgr doc ckp cm2..HB pulak 11++ je,doc ckp ok but maintain jgn trun smpai 10 or lower than that sbb sgt bahaya kpd baby..leh cause anemia pd baby katanya lg..uishh 2 yg mama rs gerun sgt 2..huhu mintak2 la jgn jd cm2 kn...insyaAllah...


kalo ade kelapangan nnt ai nk cuba upload kn hasil imbasan 3d kt cni..tp xjanji la sbb xpndai gune scanner kt opis 2 hehe..haa 1 more thing yg important nye nk highlight kn kt cni,dh 2x scan muka bby stil xnampak jugak...pndai je dia cover muke dgn tangan,so mama n ayah kempunan lg nk tgk muke bby..si ayah dh excited sgt since mlm td duk ckp bby mst ikut muke industan dia...piirahhhh baby mama mstla ikut mama kn???hihi tp ai ok je kalo bby muke mcm ayahnye asalkan kulitnye ikut mama k..=p


kejap td ai dikejutkan dengan berita kehilangan seorang insan kecil yg xsempat melihat keindahan dunia yg sementara ni...takziah buat family my lovely fren atas kehilangan baby pertama dorg..kalo xsalah ai usia kandungan my fren 2 menjangkau 4bulan..Allah swt lebih sygkan arwah n ai doakan keluarga arwah tabah menghadapi dugaan ini..amin..sedih mgla sedih kn,eventho my fren ni xde ape2 alahan sepanjang mengandungkan arwah tp ai percaya si ibu pasti terkesan dgn peristiwa yg telah terjadi..ai pn xtau cerita di sebalik kejadian so buat ms ni biarla dia sekeluarga tenang dlu..kekadang bila terfikirkan dugaan yg melanda seseorang ai jd bersyukur sgt dgn ape yg dikurniakan kpd ai setakat ni,ai harap baby dlm kandungan akan selamat dilahirkan ke dunia dan menjadi anak yg solehah kelak..insyaAllah amin..

No comments:

Post a Comment

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates