Pages

Ads 468x60px

Sunday, July 18, 2010

Dugaanku....

alahai...lately mcm2 hal yg jd..bermula dgn kain langsir yg dah dihantar ke tailor sejak 2bln lepas..tetibe je dia hantar balik dgn keadaan yg belom berjahit..xsempat kekdahnye...bile ditanye dia ckp xsempat nk siapkan due to tempahan yg belambak..walhal ms anta ari2 xdela dia ckp pape...after 2 months br nk sedar tempahan byk ke kak oiii...sebal gk ngn dia ni,ke xtau wat tp belagak pandai..aisehh temper lak tetibe...xpela kak,kitorg nk bg income kt akak tp kalo akak xnk nk wat cane kn...ngeee ^_^

sudahnye weekend lepas terpaksa la g tailor hunting lak..nk mencari tailor bknnya senang,pdhal bukannye nk wat design meletop bagai,nk yg simple je pn..alasan penolakan mostly "banyak sangat tempahan,takut xsempat"...aiii mg dh agak i2 je jwpn bile dh lewat2 ni..ni sume akak tailor1 yg pye hal,kalo dia ckp awl2 kn senang...haisshhh atlast xjumpe gk tailor alamatnya my mum la offer diri utk handmade...ciannn dia..
tgh2 kelam kabut psl curtain, Mr R lak mengejutkan i psl tarikh nikah n cuti tahunan dia yg makin seket..(2la sape suh kerap sgt cuti)...katenye dia dh bincang ngn family dia psl tarikh nikah n dorg decide utk awalkan sama ngn cuti hari raya..alasannye abg2 dia pn duk jauh,nk cuti sekali sekala susah n mslh ketidakcukupan cuti bagai..haihh pening2...ape i nk ckp ngn my fmly lak..mst dorg ckp yg i xsaba2 nk nikah lak..majlis dh kompom bln 12...kalo ikut 1st plan nk nikah bln 11 sbb elak bulan Muharam...(i pn xtau ape sebabnye)..bile nk awalkan ke bln 9 ni jdnye 3bln sebelum majlis la pulak...2 ke namanya nikah gantung???alamak kalo nikah gantung malu la i..mst kwn2 aku akn gelakkan aku n usik aku bagai nk rak...huahuahuaaaaa

OMG kalo betol la nk wat akad ni maknanya tinggal lebih kurang 2 BULAN je lg..oh no...mampu ke i nk siapkan everything dlm ms terdekat nieh???oh no.borg nikah pn still kt pejabat agama what...mane nk test HIV,buat itu ini...sempat ke ni??maybe ini la yg dinamakan DUGAAN.....




1 comment:

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates