Pages

Monday, November 14, 2016

Happy Birthday Kesayangan!!

 
Cerita bab birthday sesaje, kejap Airis pastu mama dia pastu pulak papa dia..hehe lahir dekat2 ni best, sekali harung je kita celebrate..okey idea, tahun depan kita buat potong kek sekali je ms besday mama, sebab besday mama in between kakak n papa,haha aci tak??harus la aci kan. Heh.
 
Last weekend kitorg sempat ber-BBQ dinner kat Shangri la Putrajaya. Dah muak asyik potong kek je so moh ler kita makan2 pulak. Kebetulan dalam voucher groupon harga tak mahal sangat, hotel tu pn dekat je dgn rumah so terus book utk dua orang, kids under 6 free, 6thn ke atas baru kena charge. So this year Airis n Ayra boleh makan pree, yeayyy.  

Mula-mula macam nak buat surprise, tapi pikirkan balik kang tetibe mrR keje ke ape dah naya so kena tanya dia dulu la available ke tak, dia cakap okey baru ON. Plan asal jugak nk beli kek sebijik kekecik, letak lilin pastu mtk pihak dining tu bawakkan kt mrR tapi aku macam segan pulak, n aku tau mrR mesti lagi segan kalau buat mcm tu so plan cancelled. Haha. Nothing special pun that night, just having fun dgn suami n anak2, makan2 then balik tido. Airis beriya ajak naik hotel macam nak overnight kt sana, hihi mahal nak oii mak tak mampoo. Dahla siang tu pegi bayar yuran dia untuk sesi 2017 mahal nak meninggal, separuh gaji mama kat situ je, lagi mau request macam2. Haha.

Layan gambar yg ado jela, aku ni sejenis pemalu nak ambik2 gambar, kang org cakap ciwi lak duk snap itu ini. Haha. 

Princess Airis - ayu sangat la tu??

Budak ni dah besar, dah pandai nak melawa n tgk cermin je kejenye

Adik ni payah betul nak bekerjasama

Elok nk snap dia p toleh sana sini

Pastu buat muka gini.. "........"

Kakak makan banyak sate tu, sedap katanya

Birthday boy ambe

Kesayangans 


Makan kek kecik jela ye papa


Kakak suka sangat tart coklat ni

Adik takmau makan sangat malam tu, mujur pree..nice hotel sediakan pinggan n cutleries for kids

Nugget seketul tu tak abis sampai ke sudah

Choc tart kedua kakak

 Our little family

Semoga kebahagiaan ini kekal hingga ke jannah hendaknya...amin

Last menu

Cakes ni boleh tahan sedap jgk tapi perut dah penuh rasa muak


Happy Birthday sayang...sorry tau takde kek carrot tahun ni, ai is malas hihi. Sorry jugak takde hadiah best2..inshaAllah tahun depan panjang umur kita celebrate anak beranak kita lagi eh..i love u..muahahaha


No comments:

Post a Comment