Pages

Sunday, May 1, 2016

For sale :: Preloved Kate Spade & Coach

Salam 1 Mei..selamat bercuti buat semua pekerja..rasanya yg tak bercuti keja rumah je,walaupun hari cuti tetap kena cuci pinggan,kemas rumah,memasak n cuci baju kan?wuwuwu redha..

Dah pikir masak2, nak jual barang kesayangan ni..dua2 dlm keadaan yg sgt baik,jarang pakai,jarang bawak ke ofis jgk..yg coach prairie satchel hijau tu beli kt butik, retail price at rm1.6k, nk letgo rm650 je..ade warranty local setahun,smpai bln 11/2016..

Kate Spade aston rachelle tu pulak beli baru ni dr personal shopper dr US, xde warranty local nk jual rm600 je..boleh nego kalau betul2 berminat ye..

Sebab nk letgo?aku nk beralih je brand yg lain..yg lebih practical,boleh usung ke ofis n bjalan..aku ni sbnrnya jenis yg simple,satu handbag bwk je sana sini smpai lunyai baru tukar..xde istilah tukar2 tiap hari..tp entahla terlajak membeli pulak yg berdua ni..so sape nk jd owner baru silakan whatsapp aku ye 0197795723..tenkiu..hihi

No comments:

Post a Comment