Pages

Thursday, March 13, 2014

Edisi JJCM :: Kuching ~ Last Day

Salam...

Ok nak setelkan story pasal Kuching..hehe

Last day tu membe aku flight awal pagi..pukul 7 dorg dh take off..sebabnya dorg nk teruskan perjalanan ke Kedah pulak lepas tu..Isnin dah keje kn..kitorg pulak flight pukul 540ptg..so still ade ms nk pusing2 bandaraya Kuching

Pagi tu after check out kitorg just bekpes kt McD..pastu bergambar lagi sekali kt Tugu Kucing tu..Airis kalut betul nk bgambar dgn kucing tu tp bila smpai dekat takut pulak dia..haihh

gaya hiphop ke ape anak aku ni

mama takleh celik mata..panas hihi

dua2 sepet

Airis tengok mane tu??

peace

Haa...takut la tu

peace aje

masyammm je anak mama ni

tengok mane la tu..susah benor nk pandang kamera tau

Lepas puas bergambar dgn kucing kitorg ke Cat Museum pulak...jenuh jugak pusing ikut GPS tu..akhirnya jumpe..tgk punyela ramai org..rupenye ade pertandingan kucing ari tu..nasib kitorg baik lg,boleh tgk kucing real instead of patung punye...aku suka kucing.Airis lagilaaa suke...
 
Pertandingan kucing ~ crowded sgt tak sempat snap kucing2 cute tu

Dalam cat museum..harimau??

Airis takut patung2

Gitu jela aksi dia

Kucing cute suke pulak

sampai kiss gambar kucing tu

mane kitorg??

comel kn?

pndai dorg buat ni

kita minum duluuuu

yezzza...barula ceria

RM400...nak beli?

aksi papa melayan anak

apsal muka gitu pa?hahah

cute nyeeee

anak mama

teruknye mimic muka mama

cantik kn...*kucing tu*

Airis bekenan kucing tu

main2 mata ye

eh..siap pegang2 lagi

"hi jojo"....kata Airis

Babai jojo

budak penakut

dah..jom balik
 


Dah tengahari gitu kitorg bergerak cari lunch pulak..tak tau nk mkn kt mne so decide pegi shopping mall area jalan ke airport tu..CityMall kot kalau tak salah..rupenye baru je buka,shoplot pn masih banyak yg tak berpenghuni..masa ni Airis agak cranky, niat nk masuk Metrojaya cari baju dia tp dia taknak baju,katanya nk eskrem..sabo ajela...

Dah pukul 3 gitu kitorg gerak ke airport..dh check-in luggage semua br tau flight delay ke pukul 650..aduk ade 3jam lebih lg nk menunggu..masuk jela boarding hall..Airis ketiduran kt atas kerusi tu,kesian dia..pukul 610 gitu barula dorg pgl utk masuk flight..selamat tinggal Kuching,till we meet again :)

Airis takmo naik flight ni..nk baik MAS yg landing kt sebelah...wuwuwuwu

opssss teruk muka mama

budak ngantok

upah tab aje baru duk diam ye

three of us...

No comments:

Post a Comment