Tabung AA

Monday, January 13, 2014

Luahan hati

Esok cuti Maulidur Rasul...jom kita selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW..

Sebut psal maulidur rasul teringat lagu nasyid yang aku nyanyi bsama team SKSA dlu..masuk pertandingan nasyid smpai peringkat daerah je pn..tp lagu tu best...still igt sampai skg walaupun dh lebih 20thn berlalu..

Citer psl esok lak,aku kena keje jgk walaupun public holiday..sebab nk setelkan segala mak datuk punya report..tambah nk meeting,nk cuti balik kg, ipar nk btunang la..adoyaii semuanya memeningkan kepala sebab dekat2 dateline..tp disebabkan nk sgt jumpa n bwk balik airis ku gagahkan jua..

3minggu oii tanpa anak..ada yg duk kata best,leh hanimun..aku sengihkan ajela....yo sgtlah tu..ibarat lain padang lain belalang,bukan semua org sama..nmpak mcm best berdua2an..tp sebenarnya hampeh..lainla kalau laki ko jenis romantik tahap gaban..bolehla hanimun manjang..3thn kawen dah xde makna hanimun..dlm pikiran igt anak je..begitulah bosannya hidup aku skg ni..itula yg aku rs..ada tp tiada..kosong

Sapa tak rindu saat2 berkasih syg..berdua2an..br lepas kawen tu..semua org akan igt saat2 indah tu..ada yg bnasib baik dptlah rs kasih syg tu seumur hidup..ada yg kurang bnasib baik dpt rs seawal setahun dua perkahwinan je..tambah bile dh ade anak kasih syg tu dh macam dipecah patbelas...nasib bdn msg2 la..mcm aku ni,xyah nk gedik ngada2 mintak dibelai2 dimanja2 mcm dlu..makan hati ko kalau asek pikir nk mcm tu..redho jela...

Dah itu je nk luah mlm2 ni..kng lagi melalut jadinya..ikutkan hati nk je luah perasaan aku saat ni..tp kng lain jadinye..walaupun takde yg membaca *hahahaha gelak besar*

1 comment:

  1. Saya pun x boleh lama2 berpisah dgn anak...sehari pun terseksa ;(

    ReplyDelete