Pages

Monday, August 19, 2013

Open House Aidilfitri 1434H

Assalamualaikum wbt

Salam Isnin yg blues...

Sape ade buat Open House?ajak la kitorg..ahahah sepsis tak malu mintak dijemput..alah gurau2 je pn..last weekend kitorg berdua (without Airis) merendek ke Open House kengkawan je..dari Kota Damansara ke Seremban kitorg bjalan + makan seharian...balik umah sibuk packing barang customer pulak..Alhamdulillah rezeki mencurah2 lepas raya ni, semua pakat nk wat open house cum birthday party :)

So sebagai balasan, inshaAllah next weekend (24hb) kitorg pulak nk wat OH..duk survey bape org yg nk dtg..opismate aku, opismate mrR, jiran tetangga/lelift, kwn2 UiTM, kwn2 blogger (erk ade ke yg sudi bertandang ke blogger picisan ni????)..nk budget berapa byk nk msk,ape menu..haih pening jugak..last year kitorg order sajork tp kesudahannya tak abis byk mknan mcm membazir je...so dis year plan nk msk sikit2 je,sekadar yg mampu bak kata buku...

Korang2 ade tak yg nk datang?Jomla wehhh

No comments:

Post a Comment