Tabung AA

Friday, August 16, 2013

Airis - Mama rindu kamu

Assalamualaikum wbt
 
Baru 3hari berjauhan..tp rsnya bagai 3thn dh xjumpe airis...huhuhu mcm mne la nk tempuh 3bulan tanpa Airis depan mata ni...huarghhh tak sanggup rsnya :,(
 
Tapi tapi tapi dalam pada rindu Airis ni ade jugak yg happynye..yg happynye bile dpt berdua2an dengan mrR mcm mule2 kawen dulu...yelah mcm anniversary (3thn dah uolls) gift lak Airis kasi chance kt mama n papa feeling2 mcm baru kawen gitu...korang sure tau kn mcm mn feeling br kawen tu??ahahaha syoknye bile dpt dating setiap hari...ade je plan kitorg tau, nk dinner situ la sini la, nk soping2, nk tonton movie (last tgk wayang sebelum adenya Airis..hamper 3thn)...mcm sedang berbulan madu pulak (bak kata teman2) hahaha
 
1st night kt Pelita Nasi Kandar, then 2nd night kt Bangi..cadangnye nk mkn kt Nasi Ayam Yunnan tp tutup pulak..sudahnya kitorg berbuka kt Warong Bangi,mknan so-so..tp layanan waiter ermmm sgt tak memuaskan..servis lembab!!taknak pegi situ dah...huhu mungkin jugak sebab pekerja ramai yg bercuti or pelanggan yg nk berbuka ramai..wallahualam..3rd night kitorg plan nk pegi berbuka kt Bdr Baru Salak Tinggi,ade satu restoran thai yg sedap n murah...tp cancel last minit sebab mrR oncall lak..pkul 7 br kuar rumah nk ke Ramai Seafood je,tup2 tutup jugak..lajak ke Perantau, tutup jugak..at last kitorg stop kt Medan Ikan Bakar,sedap jgk mkanan dia..harga pn okeyla...
 
Tonight (4th) nampaknye kena dinner sorang2 je kot as mrR on duty mlm ni...huhuhu plan nk siapkan oder Oreo Chocolate tp mcm awal sgt sebab cust nk Khamis depan, so kite tukar plan buat Florentine Cookies, nanti aku update step serta hasilnya k..
 
Actually, walau ape pn yg kitorg buat hanya untuk "melupakan seketika" rasa rindu pada Anakanda tercinta..balik rumah/tgk fon mule la rindu serindu2nya...Airis sayang, mama n papa sangat rindukan kamu!!!!!

No comments:

Post a Comment