Tabung AA

Thursday, July 4, 2013

Lets go for Dinner!!

Assalamualaikum wbt..

Semalam mrR dengan bermurah hati nk belanja Airis n Mamanye dinner...hoorey!!sepanjang kitorg kawen berapa kali sangatla en suami ai tu ajak keluar makan..biasanya isteri dia ni yang selalu ngajak,dia biasanya akan okey aje melainkan kena OT atau meeting Surau..hehe

Ai ajak pegi Alamanda je tapi mrR nk makan beger bakar katanya..so kitorg heading to Kajang, ai teringin nk rasa Burger Bakar Abg Burn yg femes ames sangat tu..dlm hati dh idam nk makan meatball dia tu..hihi mrR pulak dari haritu duk cakap nk bwk Airis g mkn Tutti Frutti, so kitorg singgah jap kt presint 15 tapau dulu..kitorg ambik red velvet yogurt yg sedap tu..ihikks n topping marshmallow byk2..Airis taknak mkn sgt pn, sejuk katanya...akhirnya papanye yg habiskan..hihi

Sampai kt Ramal Food Junction, tgk ramainya org..cari tempat duduk pn susah tp kitorg dpt meja betol2 depan stall Abg Burn, hehe terus mrR beratur utk order..ai order meatball je, mr R order Lamd burger with bacon ke ape ntah namanya..mg maveles la (bagi kitorg)..harga pn affordable so puas hati dpt mkn BBAB..hehe

Balik rumah masing2 letih + mengantok kekenyangan...dalam duk sibuk2 kemas brg utk keesokan harinya mrR tetibe tanye "Kenapa dgn blog mama??lain je rupenye?"...ai pn "Haaa??papa baca ke blog mama??hahaha kena stalk dgn suami sndri rupenye...malu lahh blog kite ni blog picisan je,cerita pn biasa2 je..hehe (*_*) ai is malu

p/s : sorry entry makan tak bergambar..terlalu excited hadap beger smpai terlupe snap gambar!!

okbai, thanks for reading

3 comments:

  1. next time kalau pi makan jgn lupa ambik gambar dulu eh kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha lapar sgt time tu..xsompek nk ngambo huhu

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete