Tabung AA

Tuesday, June 18, 2013

Shopping with HiShop

Salam...
 
Dah lame rasanye ai tak shopping online..(eh yeke??)..selama ini ai duk tgk member2 beli kt HiShop,mcm best pulak..kebetulan ade voucher RM20 untuk first timer,so ai grab peluang tu untuk merasai pengalaman shopping with HiShop...kekeke
 
Dah lame jugak ai duk bukak tutup website tu, tgk ape yg berkenan..pembelian over RM50 boleh dpt free postage,so mg mudahla..buat ape korang bersusah2 pegi parkson Alamanda semata-mata utk beli Farmasi CC Cream tu,kena isi minyak kereta, tiket parking RM2 then beli FCC tu pada harga RM45.90 sedangkan korang beli online pd harga yg sama,tanpa sebarang caj tambahan??buatlah pilihan yg bijak ye kawan2...ngeh3x
 
Ai buat order pada 13Jun (Khamis) ,bayar pd hari yg same..Semalam, 17Jun (Isnin) ai dh terima barang..standardlah POSLAJU kn,kena ambik kire jgk hari sabtu ahad dorg off..so ai kire puas hati dgn tmpoh tersebut..
 
Membeli belah dgn HiShop ni mg mudah, korang semua kn celik IT,senang je nk follow step2 dia tu,lgpn korang mst dh biasa beli kt laman2 sesawang yg lain mcm zalora,MAD,White etc tu kn..Paling menarik, dorang akan sertakan sample2 percuma tiap kali kite membeli..didatangkan pulak dalam kotak shomels kaler pink ni..sesuaiii sgt,boleh ai letak pin, kerongsang etc ats meja solek..hehe
 
Inilah kotaknye..comel kn??
 
Barang2 yg ade dlm kotak..invois pn disertakan
 
Barang yg kite beli akan di-wrap dgn bubble wrap mcm ni..so korang tak perlu risau 
 
Free sample,korang boleh pilih ape yg korang nk..ai nk try produk nature&co ni
 
plus voucher diskaun utk White.My n MAD..expiry date dia sgtlah close..ermm ape nk beli ni oii
 
 
So ape yg korang tunggu lagi..kalau rase2 produk kosmetik korang dh nk abis tu cepat2lah topup di HiShop ni...korang jugak boleh cuci2 mata tgk barang2 best yg dorg tawarkan..
 
layari website dorang kt sini : http://www.hishop.my 
 
 

1 comment: