Pages

Tuesday, October 23, 2012

Shopping berdua dengan airis

Korang penah tak shopping berdua je ngn baby korg?mcm mn pengalaman..boleh ke handle anak sorg2?heeee ai n airis pegi shopping berdua semalam,takdela jauh pn alamanda aje..itu pn papa nye yg anto n ambik..tp adventure jugak le handle anakku nan sorg tu..duk dlm stroller xkena,dukung pn xkena..nk jalan xboleh lg le pulok..
Memandangkan papa Airis on duty sepanjang minggu ni (malam) so nak taknak ai mg kena pegi cari baju utk both papa n airis utk pakai ms majlis nikah adik ai hari raya aidiladha yg ke2 nt..tema kaler kuning..airis pulak kebetulan xpenah ade gaun kaler kuning..xkn nk pkai t-shirt lak kot kn..
so utk papa airis ai belikan kemeja kt pdi tu..airis pulak 2pcs set kt poney..jadila nak oii..xyah meriah sgt,kite bukannye penganten hihi..
Utk malamnye pulak (besday party airis) ai dh belikan tshirt hello kitty, tutu skirt n legging utk airis pakai..mama pulak pkai tshirt hello kitty,same goes to all my siblings..papa airis pkai tshirt plain aje la..xsesuai nk ber-hello-kitty bagai :p
Dalam tak menang tangan handle airis, sempat jugak singgah cold storage utk beli bhn2 mentah untk bekalan airis..bli jugak wafer cake apollo tu utk masukkan dlm goodies bag nanti..ngeee..
Sebelum balik singgah burger king blikan set whooper utk papa airis...then balik....
Fuuhhhh mg penat giler bershopping dlm masa 1jam setengah...haa caya x??hihi bile pikirkan balik,mg xnk lg shopping ber2 dgn airis..nk shopping mst ade papa!!!

No comments:

Post a Comment