Pages

Wednesday, October 31, 2012

Rantai kaki a.k.a birthday gift dari mama is missing!!!




Semperna birthday Airis aritu ai belikan dia rantai kaki ni..alang2 pegi alamanda tgk tomei ade wat roadshow sale so grab ajela..mls nk pikir2 belikan adiah ape..papa nye setuju aje..
So sepanjang balik bercuti aritu ai pakaikan la set lengkap dia termasuk rantai kaki ni..tuptup ms otw balik sini baru perasan rantai kaki ni missing..huhu sedih tak terkata tau..ai mcm nk nangis je rasenye..
Nasib baik tokma dia cari2 depan rumah jumpe kt garaj...terjatuh mase kitorg siap2 nk balik smlm agaknye..huhu nasib baik sgt2...alhamdulillah rezeki Airis masih ade..kalo x terlopong la mama melayang $$$...yelah harga emas skg bukannye murah ... fuhh lega

1 comment:

  1. make sure ikatan dia tuh..sbb mira penah hilang gelang bila tgh mandi sungai..so skrg klu nak mandi2 memang kene bukak segala bagai emas...
    lagi2 klu anak kecil...then beware..jgn bagi kat org yg kita tak berapa kenal dukung sbb takot ada yg amek kesempatan bila tgk baby pakai brg kemas...

    ReplyDelete