Tabung AA

Tuesday, October 30, 2012

Birthday Party Airis

Seperti yg telah dirancang, majlis hari ulangtahun Airis yg pertama telah berlangsung pada 27 oktober 2012 di rumah family ai di kedah..mg meriah dgn jiran tetangga dan saudara mara..kebetulan pada hari tu jugak adik ai selamat menjadi isteri orang..hihi..adik ai yg sorg lg tu pulak selamat jd nenek kucing hahah (ok ignore psl tu)...

Tak banyak gambar yg ai dpt upload sebab kebanyakan gambar ade pd hubby,ai xsempat nk keluarkan fon utk snap gmbr pn..biase la kn,org plg busy hiihi

Cik Airis bikin drama, org duk nyanyi epi besday dia sebok nk minum air...cover malu la tu :p

 
Ai sediakan kek apolo, kek besday n oreo choc aje..nasi tokma sponser hihi
 
 birthday cake from sayang..sponsored by Mak Ndak..
 
Tricycle from Tokma n Tokwan
 
Antara tetamu yg sudi memeriahkan majlis
 
 Muka besdat girl..muka tarak manis punye
 
Nak duduk atas sikal dia je..takut org lain naik kekdahnye
 
Ini oreo choc mama bikin sindri tau...sape nk boleh oder
 
sesi penyampaian adiah...gelak ke nangis tu??
 
Yeay dpt adiah dr mami
 
Mama yg ptongkan keknye...
 
Tetamu genit yg hadir..suke la tu dpt belon hello kitty memasing
 
Letih nmpak cik Airis...minum susu dulu
 
Sepupu yg ensem...mcm anak mat salleh gitu..jeles airis
 
finally berakhir jugak parti nye...fuhhh letih je muke
 
Yeay airis byk dpt anak patung..
 
 Pendek kata majlis besday airis ni berjaya dengan penuh kesederhanaan, ai xjanji utk adekan parti setiap ulangtahun kelahiran airis ni, ade kesempatan mama buat lg nextyear ye syg..yg penting mama igt besday anak mama ni kn (mane tak igtnye kite yg bertarung nyawa ms nk lahirkan dia dulu) hihihi...
 
 
Okbai. :)

4 comments:

  1. Happy birthday Airis!! Wah mama Airis dah lega dah selamat jalankan besday anak..ni mama Aidi dok terkulat-kulat lg ni..nak buat party 2 minggu je lagi ni. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuhh mg lega la bile dh setel semua tu..letih giler plan bile majlis nye kejap je pn berlalu...

      Delete
  2. HAPPY BIRTHDAY AIRIS...Mmg meriah majlis tu!....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ramai yg sudi bertandang kak atie..kalo akak dekat pn aida jemput jgk hihi :)

      Delete