Tabung AA

Wednesday, October 17, 2012

Airis 1st Birthday Giveaway Contest


Deadline : 17th October 2012

Ok, dh lame sebenarnya terpikir nk adekan GA sndri,selalu duk join org punye je (tak penah menang hokey..hahaha) so rase2 nye elok ai buat semperna ulang tahun kelahiran Airis yg pertama 18 Oktober nanti ..

Syarat2 wajib utk join GA:
1. Be my follower (yg dh sedia follow,terima kasih banyak ye)
2. Buat entry pasal GA ni dan letakkan poster besday Airis seperti di atas
3. Tinggalkan komen "Happy Birthday Airis ......................" (berserta wish) di entry ni..jgn lupe letakkan email/blog url ye..

Syarat2 xwajib (tak buat pn xpe..kalau buat, terima kasih daun keladi :) )
1. Masukkan link ai dlm bloglist u'ol
2. Doakan kesejahteraan kami sekeluarga hihihi

Pemenang akan dipilih secara random..nama pemenang diumumkan pada 18 Oktober 2012..masa bergantung kpd kelapangan penulis blog (ai le tu)

Hadiah untuk GA ni adalah terdiri daripada barangan bayi (pakaian, mainan,botol susu & etc) .. Hadiah yg akan disediakan adalah 20% daripada jumlah peserta..contoh 10 peserta 2 hadiah..kirenye kalau 100 peserta 20 hadiah (mampu ke nk capai 100 peserta????)so byk peluang anda untuk menang..suke tak suke tak??

Ok arini ai nk update kn antara hadiah2 yg bakal dimenangi..xdela exclusive mane pn,ala kadar aje..yg penting ade kegunaan,ye tak?

Smart Play Pad ~ ala2 iPAD le jgk..

Munchkin food feeder ~ sesuai utk baby 6m+
 
Softbooks/story-books collection ~ boleh pilih2 ye
 
 

38 comments:

  1. okey..nanti aunty myra buatkan entri utk Airis yer....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks aunty myra..nt mama airis masukkan nama aunty dlm list ye :)

      Delete
  2. Aunty join GA Airis ye.. kat link ni http://ainnazri.blogspot.com/2012/09/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html
    email : chomelest@gmail.com

    Buat Airis sayang,
    Selamat Hari Lahir, semoga Allah selalu melindungi kamu dan di murahkan rezeki kamu. Jadilah anak yang solehah dan akan menjaga kedua ibu bapamu dan adik2 mu (in future). Aunty doakan kamu sentiasa sihat dan makin hari makin bijak.. insyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. InsyaAllah nti i joint ek..
    ur airis kan lbh krg baya my airis..
    kene bagi support nie..hehehe

    ReplyDelete
  4. hepi besday airis...salam perkenalan...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. http://azza-amy.blogspot.com/2012/09/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    ok airis..aunty dh joint..


    ok..to Airis Batrisya..
    aunty doakan airis membesar menjadi anak yg solehah..
    sentiasa dilindungi dunia dan akhirat...
    moge kehidupan mu sentiasa dirahmati...
    berjasa kepada kedua ibu bapa mu...

    email: lavender_azza@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Slam .K.atie join!Semoga ada rezeki disini.Aminnnn

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/09/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    utk Airis yg comel,
    Acik atie doakn semoga dipjgkn usia,sihat & comel selaluuuuu (^_^)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...

    http://gulahatimama.blogspot.com/2012/09/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    untuk birthday girl Airis,..

    Happy Birthday cayang...moga sihat dan ceria selalu....yer...

    ReplyDelete
  9. Hi Airis...

    happy birthday ...be a gud girl..semoga pnjg umur murah rezeki...

    Ni entri utk Airis...mama syahmi join oke..:)

    http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1886563456920619716#editor/target=post;postID=5346680776952008465

    ReplyDelete
  10. salam, sy join

    http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html


    to baby airis,
    aunty doakan moga panjang umur, jadi anak yg soleh dan moga ceria selalu.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum...ayong nak join GA ni ye...geramnya tgk muka baby airis...hehe... ni link ayong ye..
    http://ayongatikah.blogspot.com/2012/10/giveaway-26-airis-first-birthday.html
    bila dia dah boleh baca nnt, suruh dia baca semua wishes kat sini tau...hehe...
    special for airis,
    happy birthday! semoga sentiasa di dalam perlindungan rahmat Allah s.w.t, diberkati hidupmu dunia dan akhirat....jadi hamba Allah yang solehah ya...aamiin... =)
    thanks for organizing this cute GA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ayong..salam kenal..
      ok,i'll make sure airis baca entry ni bile dia besar nt ye :)

      Delete
  12. CK join ye.

    Id follower-cempaka kuning
    Id Fb-norzie hany

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    Happy birthday Airis...semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

    ReplyDelete
  13. http://cadburylovescontest.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    ena9074@yahoo.com

    Happy birthday airis :) semoga dirahmati allah, semoga jadi anak yg taat pada ibubapa, sihat selalu & senyum2 selalu kerana senyuman airis menjadi penawar bg kedukaan parents airis..

    ReplyDelete
  14. salam,follow sini dan join Ga

    http://zero6september.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    email : twentytwodecember@gmail.com
    id follower : imie fatiema


    Dear baby airis, hepy bufday dear,semoga happy selalu dan jadi anak yg membahgiakan ibu ayah dunia dan akhirat,insyaalah.


    ReplyDelete
  15. Join sama. Moga2 ade rezeki utk menang hadiah di sini.

    Id FB: Akmarwati Ab Rashid
    Email: antasia_aima@yahoo.com

    http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    Happy Birthday Airis! Moga2 menjadi anak yg solehah, membahagiakan kedua ibubapamu di dunia dan diakhirat. Insya Allah. AMinn :)

    ReplyDelete
  16. Salam. Miza join,

    id follower : miza yusof
    link: http://mizayusof-contest.blogspot.com/2012/10/airis-first-giveaway-contest.html


    Untuk adik Airis :
    Selamat Hari Lahir. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. Semoga menjadi anak yang soleh. InshaAllah.

    ReplyDelete
  17. Saya join

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    Dear Airis,

    Selamat Hari Jadi dari Aunty Wawa dengan Uncle Mazlan

    ReplyDelete
  18. http://faralalalala.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html
    Follower ; xXFaraizatii2ndxX
    email ; akubudakskemaa@gmail.com

    Untuk Airis ,
    Happy Besday Airis , semoga panjang umur , dimurahkan rezeki serta menjadi anak yg soleh/solehah.Lap you ~,~

    ReplyDelete
  19. Join ya :D

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    Email - nurulilliya@yahoo.com

    # wish dalam entry :)

    ReplyDelete
  20. http://nostra-fabula.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  21. Nad joined ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    Email - wana.pelangi@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Join...:)

    http://bluepinkiey.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    Happy Birthday Airis...aunty buat wish kat blog aunty tau..Airis mesti bace bile dah besar nanti yee..:)

    email : hacumhaha@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Join..

    http://menariksanasini.blogspot.com/2012/10/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    Happy Birthday Airis, semoga besar dengan sehat, bijak dan sentiasa ceria. Dan semoga sentiasa mendapat Rahmat dan Berkat Yang Esa.

    ReplyDelete
  24. Thanks for all yg dh join...due date dh semakin hampir..pada sape2 yg blum join boleh le berbuat demikian secepat mungkin..hadiah misteri menanti anda...

    p/s : sebahagian hadiah belum di-reveal-kn lg..jeng3x....

    ReplyDelete
  25. http://dieybababy.blogspot.com/2012/12/airis-1st-birthday-giveaway-contest.html

    dieba join juga :)

    ReplyDelete