Pages

Monday, June 18, 2012

Dh 10 hari ai xupdate blog..gara2 my little girl sakit huhu..pada awalnya nmpk mcm campak.chicken pox/pelentong etc..kalutla kitorg suami isteri pegi cari kelapa muda,daun mambu kononnya pndai nk berubat sdnri tp akhirnya balik ke kampung jugak hehe...
Yg bestnye,doc ckp bukan nye campak atau suku sakat campak,lgpn airis xdemam,dia ceria mcm biasa aje..tp jg allergy atau kudis gatal...doc ckp jangkitan kuman...
Bile dh was-was mcm tu xberani la nk ubatkan cr tradisional atau moden,so kitorg balik kg utk dapatkan kepastian..
last2 mak ckp bukan campak sebab bintiknye sikit sgt,xnaik dr tapak kaki lak tu..tp bintiknye besar2 n ade air bisa,tgk mg mngerikan,kesian airis mcm sakit je..nt ai upload gmbrnye eh..stay tuned..

2 comments:

  1. oo kesian airis.. jangkitan kumam ke doktor kata.. mungkin ada hama ke apa ke.. kdg2 kalau bukan kat umah kita.. it might be kat nursery or umah pengasuh.. kena rajin tukar baju2 airis n cadar ke..

    ReplyDelete
  2. mungkin jgk hama..poor airis,kalau kena kt kita yg dewasa ni xpe,ini baby kecik..kesian sgt...huhu

    ReplyDelete