Pages

Thursday, May 3, 2012

Mama Airis yang sangat tak fit okehh

Setelah beberapa hari skip senaman pagi,arini kena senaman pagi yg sgt taf (bg ai le kot) hihi..ape taknye,dh warming up,lompat bintang,tampar lalat,lari berganti2,pastu kena jog pulak daki bukit AKMAL ni..huhuh ai mg surrender la...belum 1km ai dh stop jog n berjalan aje..hihi igtkan ai sorg je yg terkebelakang rupenye ade lg sekumpulan yg mcm ai..hihi kelakar tol..cmne la ai yg lemah gemalai ni boleh join bdn beruniform yg tuff mcm ni..ai pn xsangka,boleh join keje yg mencabar nieh,tp dh rezeki kn..alhamdulillah aje ats segala rezeki yg Allah bagi...
Sampai kt stadium AKMAL,kena pulak pusing 10 round!!!!!!oh my gigi,mg takla kn,ai mcm nk pengsan okeh, lg faci tu ckp kalau ade org pengsan br leh stop....erkk ai ke yg nk pengsan tu?ishh xleh jd ni,kena bertahan jugak...xnkla malukan siri sndri..huhu
Rupenye dia saje wat gempak je,cukup 2 round dia dh suh kitorg tawaf satu AKMAL sampaila ke dewan makan,selesaila acara senaman pagi yg sgt meletihkan tu..tiba part makan,hidangannye nasi lemak pulak..alahai dh turun 0.5kg,tambah pulak 1kg lg ye..hihi nasib badannnn

No comments:

Post a Comment