Pages

Friday, February 3, 2012

Bila mama gila shopping online....

Tajuk xhengat donia..hahah saje nk over2 sikti di pagi Jumaat yg indah ni...idea nk nulis nye dtg bile duk asyek pk nk shopping online je..kenapa ai kata GILA??emm mg gila la sbb semua brg2 airis boleh dikatakan dibeli secara online je..jom kite review sikit

1. Tilam Bear

 tilam ni ai beli kt Mudah.my ..harga rm60 siap anta ke depan umah..hehe

2. Playgym

playgym ni ai beli kt sini http://www.mydear.com.my/ harga rm109 including postage..

3. Bedding set + kelambu

set ni order kt http://ummicraftzone.blogspot.com/ rege rm80 utk quilt set n rm40 utk bumper cot..total rm128 termasuk postage...
yg kelambu tu pulak beli kt http://juaimurah.blogspot.com/2011/08/beand-new-vivikids-kelambu-baby-cot.html ,dia jual brg 2nd tp kelambu ni masih baru n still in box..harga rm66 termasuk postage kalo xsilap..

4. Baju-bajan
~yg ni mg ai surrender nk listkn balik satu persatu sebabnye dh byk sgt 'port' n baju yg dibeli..mostly from blog and FB yg offer branded clothes at cheaper price..yg selalu ai beli adalah romper, jumper, socks, leggings, pre-walker, dress, etc...selalunya ai akan survey habis-habisan sebelum place order kt satu2 tempat,utk elakkan cost of delivery yg berlebihan so ai selalunya akan beli byk2 brg kt satu tempat je..

5. Breastpump

set ni dibeli dr http://www.onebabyworld.com/ pd harga rm540 je termasuk postage..tp sebelum ai beli spectra ni ai dh beli Medela Harmony kt Mudah.my ..nama kedai dia dh lupe tp lebih kurang mcm ni jela set dia

picca credit to watermark tu hehe..

tiap kali abg psomen dtg mesti encik hubby akan tgk ai n cakap "beli ape lg tu yg?"hehe ekceli byk lg brg2 lain tp setakat ni dulu la kot..nk balik umah tgk airis yg bucuk tu jap hehe...




2 comments:

  1. me tooooo.... ain mmg soping online ponggggg.. suka sgt... tag je laa kat FB mesti ain akan tgk dan kalu berkenan confirm beli.. dan harga murah.. heh heh heh

    ReplyDelete
  2. a'ah la ain,kt FB tu mcm2 brg org jual..pantang ade yg tag mst ayda akan terbekenan hehe...

    ReplyDelete