Tabung AA

Monday, January 30, 2012

nk letak tajuk ape??no idea

dh lame pulak rsnye coret kt blog xsemengah ni hehe..tetibe je arini rajin nk mhapdet..maklumla org xleh tdo mlm (kesan se-mug white coffee ms nonton AJL td)..huhu byk cerita nk dikongsi ni,tp xtau nk mula yg mn satu..
Kalo ikut wishlist,ai teringin benor nk beli stroller quinny buzz utk si kecil airis,tp smpai sekarang niat tu masih xkesampaian..puncanya??ermmm belum ckup bajet..tiap bulan dpt gaji ade je yg nk dibeli/bayo..sudahnya tabung utk stroller xjugak penuh...ai igt kena bertukar ke rangkaian sweet cherry jela..memandangkan hubby suke yg jenis jogger so kitorg decide utk grab scr6 travel system sbg kereta pertama utk airis..tgkla kalo ade rezeki di kemudian hari mama belikan yg lebih baik ye syg (quinny ke..britex ke..hehe)
Lg satu wishlist yg masih jauh dr capaian ialah toyota vios TRD..niat nk tukar kereta bmula dgn mslh bonet yg terlalu cinonet ms nk travel balik kg..mne taknye,brg2 airis je dh penuh bhgn belakang tmpt duduk..bonet keta ai hnye leh isi brg2 ai n hubby je..bile maksu Ilah nk ikut balik nk duk mne lak kn??huhu keta hubby pulak dh tau,nk jalan jauh mg xdapatla...so kitorg decide nk letgo je both kereta n ambik 1je..lgpn tmpt keje kitorg dekat2 je..leh save monthly installment n roadtax insurance segala..tp syg pulak nk letgo keta comel ai ni,huhu br je pakai 3tahun..nk tau keta ape..tadaaaa

comel je kn...hihi (saje la upload kot2 dh tukar nt ade jgk kenangan)



1 comment:

  1. eerrmmm bagus bagus... perancangan yang bagus.. ain kalau ikutkan sebelom ada baby lagik nak tukar kete tapi x jadi2.. sbb kete ain tgal tahun ni jerk.. hujung tahun ni mmg last laa bayau kete.. kalau amek kete baru nak kena buat hutang balik.. rs mcm x berbaloi jerk.. jadi maintain je kete yg ada.. kete kecik jugak.. myvi jerk..

    bila ada baby mmg byk brg.. ain g travel mana2 mmg bawa bakul baju 'Auf semua xde nak pilih2.. cuma stroler je ain x bawa kalu travel sbb 'Auf ni kdg2 tak moh dok dalam stroller.. dia nak berdukung jadi ain dah beli carier jadilaa mcm dukung ala2 anak kangaroo.. x lama lagi dia dah pandai jalan.. mesti sibuk nak jalan.. then masa tu plan tuk beli buggy jerk.. kecik dan senang nak handle.. hehehe

    ReplyDelete