Tabung AA

Wednesday, January 18, 2012

Kenapa Airis lebih manja dengan ayah berbanding mama?

Sambung posting,semalam br post tajuk dh kena masuk meeting ngn big boss lak...berbalik kepada tajuk yg xsemengah tu..nape eh airis manja sgt ngn ayahnye...walaupun ai ngh dukung dia,bila dgr je suara ayah balik dr opis,terus meronta2 nk ayahnye dukung...kekdg ayahnye xsempat duduk pn lg dia dh menangis2 mintak diangkat...kekdg terdetik jugak perasaan cemburu tu..walaupun dgn anak n suami sndri..yelah ai yg mengandungkan n melahirkan dia,tup2 dgn ayahnye jgk yg dia nk..huhu
Tp bile pkir2 balik semuanya salah ai sndri..ai xpndai bahagikan masa utk bersama2 dia..bayangkanlah pagi ai bgn kul 5,dia pn bgn..tp ai sibuk nk ke dapur,siapkan breakfast n jugak lunch..skg ni kena masak awal2 pg so that balik tghari leh lunch terus je..dh siap msk semua dh pukul 6.30,mandi solat bersiap semua dh pkul 7 lebih..mkn dulu br leh main2 kejap ngn dia..kekdg time tu dia dh tdo balik..dlm pd waktu ai sibuk2 tu dia duk leka main ngn ayah nye je,dr dapur ai leh dgr gelak tawa dia,sayu jgk bile ai xdpt join same...huhu
Balik tghari pn same jgk,hubby cume mkn then sit main2 ngn airis je,sedangkan ai kena mngepam,cuci pgn mgkuk semua,tup2 dh kena msuk keje balik,dpt peluk cium kejap je..
Sesungguhnya ai mg jeleskan si ayah,sebab dpt luang lebih byk ms bersama airis..huhu xadil3x....

2 comments:

  1. sbb airis bb girl.. bb girl mmg suka suka dgn boy kannnn... jgn ler cemburu.. nnt tggu adik airis yg boboi ye.. nnt dia manja ngan mamanya pulakkk

    ReplyDelete
  2. hehe yela ain..dia mg manja sgt ngn ayahnye,kalo ayda dukung dia dgr je suara ayah terus meronta2 nk ayahnye dukung..

    ReplyDelete