Tabung AA

Monday, October 17, 2011

Sudah terlebih hari tp belum ada tanda

Alahai seksanya menunggu our precious sorg ni kuar,ayahnye dh pn balik tepat pd tarikh EDD iaitu 15oct2011 tp baby mcm xnk kuar lg je..ai belum ade ape2 rs sakit mcm yg org ckp tu...cume kekdg je rs baby mngeras,nk pegi hospital tkut lak false alarm,kng dicop mengada2 lak..hihi xpela tgu bebtol sakit dulu la...
Arini monday 17/10 means dh over 2ari,doc suh tgu smpai 22/10 kalo xde ape tanda jugak br pegi hospital..mrR masih lg kt umah ni,nk tgu baby kuar katanya tp kalo baby xkuar jgk mlm ni kena la dia balik putrajaya meneruskan tugasan seperti biasa sebelum dpt cuti isteri bersalin 7hari...hehe ciann ayah kn baby,kena ulang alik putrajaya-alor setar ni utk kita berdua...
Serius cakap,ai mg xsabar nk melahirkan baby dlm kandungan ni smpai xde ms nk fikirkan rs sakit yg akan ditanggung,nk baby selamat dilahirkan je...tp walau ape pn kenala redha n bsabar,segalanya ai serahkan pd Allah swt yg Maha Menentukan....doa kudus ai n mrR,semoga semuanya selamat....amin

1 comment:

  1. dear,gud luck k!insyaAllah dipermudahkan nti..pape nti update ya!=)

    ReplyDelete