Pages

Ads 468x60px

Monday, September 5, 2011

Persiapan saat akhir...

Yeay tinggal beberapa barang je lg yg belum dibeli...setakat ni ai belum beli bedding set n breastpump package je lg..yg lain sume considered settled!!..latest item ai beli mstila baby cot mcm yg ai mentioned kt previous post tu kn...meh tepek gambr ckit,tp gmbr pinjam kt tenet la sbb xsempat snap actual product..hehe

katil ni boleh dilipat,so senang la nk simpan bile baby dh xnk guna nanti...yang penting solid wood (bak kata mrR) hehe...katil ni boleh dilaras 3aras dan penghadang tepi boleh dilaras jugak..hehe
So skg ni misi nk mencari bedding set jela utk complete kan baby cot ni...haruslah pink kn...igt nk cari jenama babylove mcm ni..so ai pegi la Kasih Ibu kt pacific hypermarket cari tp xde pulak..tokey kedai ckp dh sold out..hukhuk sedihnye....
MrR dah janji nk pegi cari area Putrajaya pulak..so just tunggu dan lihat jela dia dpt jumpe ke x..hehe

2 comments:

  1. ktmne ye bli baby court nih?

    ReplyDelete
  2. Sorry nak tnye kat mane beli ye??if kan please pm me through FB or email- moonvsstar02@yahoo.com

    ReplyDelete

 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates