Tabung AA

Monday, June 28, 2010

Hiasan Bilik Tidur

Dilema!!owhh skg ni br i tau betapa sukarnya nk wat pilihan bilik tidur nie..last weekend dh g bridal hunting ngn my mom,mg byk choices tp blom ade yg bkenan di hati..what to do,budget xbanyak tp taste tinggi..heheh sudahnya ape pn xdapat..juz book tarikh je kt butik kamarul&yani..2pn sbb my mom kenal owner butik 2 so seganla kalo blah gitu je..hurmm im still searching for the right theme for my wed..pelamin knonnye nk wat moden,xknla tetibe part bilik jd tradisional ngn bunga2an melingkar di atas katil...ye x??kebetulan i mg xsuke sgt bunga2an yg merimbun so sudahnye i decide nk hiasan bilik cmni..agak2 ok ke eh?simple sgt ke?sush nk jwb kn sbb lain org lain pndapat,lain taste kn..hehe

searching punye searching dptla pic bilik ni..simple but veryyyy nice..i like!!

credit to redtarantula.fotopages

kalo tgk dr mata kasar mcm leh wat sndri je nie..hihi bestnye leh saving cket..tp prob nye nk cari cadar yg putih salju jela..i nk cari yg 100% cotton,tp agak pricey la pulak :( ari2 g nilai3 pn xde yg cun,ade pn yg satin2 tu je..hurmmm pasni kene cari cadar la plak..agak2 kos deko bilik sndri lg tinggi ke compare ambik pakej kt butik 2 eh??ari2 tgk kt butik RM450 je utk blik ni..huhu dilemaaa :(

1 comment:

  1. Hye... kita sama... I pun tengah prepare for my wedding... I suka ayat u - budget tak banyak tapi taste tinggi- sebab kita kahwin sekali jer... sebab tu nak buat yang the best... kan.. I ada survey kat Jackel for cotton cadar putih... tapi harga dalam 600 - 800 la... But yet, I amek wedding planner, so dia akan uruskan everything... I pilih and pay... Kena la kuar duit lebih sikit... Specially I anak sorang.. Kalau pilih cadar putih, cantik kalau tabur red and pink petals kan... gambar kat atas ni cantik tapi don't u think its simple?? Tapi i advise u choose the modern art la... Tradisional tu biasa sangat kot... Tapi macam u cakap kan.. lain orang lain pendapat... Anyway Congratulation and wish u best of luck...

    ReplyDelete