Tabung AA

Wednesday, October 23, 2013

Ulangtahun Kelahiran Airis yang ke-2

Assalamualaikum w.b.t

Lama jugak tak update belog ni...xde mood..tapi banyak nk story..antaranya sekitar majlis ulangtahun kelahiran Airis Batrisya Mohd Rizal yang ke2..alhamdulillah tahun ni dapat celebrate lagi kt umah tokma dia..walaupun makpaknye yg terlebih eksaited..si anak cranky like usual...ahaha

Theme kali ni princess u olls...kerlass..kitorg decide nk bg coloring books n crayon utk bdk2 seangkatan airis yg hadir..lain2 goodies adalah jajan semata..tp ai takde la letak super ring yg sedap tapi banyak perasa n pewarna tu..ai letak cheezel/roller coaster..sedap n kurang pewarna..hihihi lagi ade pudding jelly ke ape name dlm cup2 tu..cukupla kan..saje buat meriah majlis plus happy-kan bdk2 yg datang..gambar mcm biasa lambat nk upload..hukhuk

Bersemperna ulangtahun Airis ni jugak, ai ade adiah paling best utk kakak Airis..hehe nextyear Airis akan jadi KAKAK!!!yeay...beria2 airis mintak kitorg pgl dia KAKAK sebelum ni,rupenye dia dh notice dlu yg maknye membuyung...eehehe Alhamdulillah

Thursday, October 10, 2013

Sembang kosong

Assalamualaikum wbt

Dah lama benor tak ngapdet..malas betol rasanya..pagi ni bukak blog dgn semangat baru..tukar template lg kekdahnya..motif??bosan dgn layout lama..dull je rsnya..

Cun ke tak layout baru?tunggu komen encik stalker mlm ni..hehe