Tabung AA

Monday, December 31, 2012

Selamat tinggal 2012....2013 here we come!!!!

Assalamualaikum...
Dh penghujung tahun,so memasing dh list down pencapaian 2012 n wishlist 2013 kn??so am i ler..well im just ordinary person..nothing special pn so haruslah same je ngn korang2..ye x??hihi

Alhamdulillah dh byk yg ai achieve sepanjang tahun ni..walaupun xdela byk or besar mane tp dh cukup membahagiakan sebagai seorang isteri, ibu, anak, staff dan individu....benda2 yg penah berada dalam wishlist ai awal tahun dulu dh xde (kalo korang penah perasan wishlist kt sidebar tu) cume yg tinggal nk beli umah sendiri jela..hopefully tahun 2013 akan jadi kenyataan..sangat2 kepingin nk umah sendri!!!

Tahun depan??ermmm byk yg perlu difikirkan..ai xnk la wish lelebih tp end up hampeh..biar kite angankan sesuatu yg kita pasti boleh laksanakan..ye tak?xnkla sekadar angan2 mat jenin mak jemah oiii...

Rumah?? Thats for sure...hunting the best in term of affordability...insyaAllah :)

Second baby??oh no no no..not yet...itu kena tunggu 2014 kot...hihi

Car?? ermm tak kot..gune yg tu jela smpai abis loan...

erm ape ye..xdpt difikirkan lg la..maybe nextime leh figure out..

p/s : setiap hari berazam untuk jadi lebih baik dr hari semalam...semoga aku menjadi isteri, ibu, anak, kakak, adik, pekerja, dan umat yang lebih baik di hari-hari mendatang...amin....

Friday, December 28, 2012

Kembali bersiaran

Hola..dh lama tinggalkan laman sesawang ni bersawang..biase la,kdg2 masuk just blogwalking entry kengkawang je..pastu xde mood nk post entry pape...
Ekceli these 2-3 weeks ai sedikit busy..adik n abg ai kawen!!yeahh start dgn solemnization abg pada 7hb disember lalu di kelana jaya,followed by reception on 8th..sambung balik reception adik ai kt kedah on 22th n bertandang sebelah lelaki pd 23hb..mg pack la schedule ai sepanjang 3 minggu tu..

Nk cite psl kawen dorg??ermmm mls la..pnjg sgt perjalanannye..mls nk menaip..nk cecite psl anakanda kesayangan jela...hihi like usuallllllll

Sepanjang 3minggu xupdate blog :
1. Airis dh pndai berjalan..yeayyy
2. Kitorg balik kg berdua (me + Airis) nek flight tanpa papa...huhu agak mencabar kot
3. Airis dh di khitankan
4. Gigi Airis serpih sikit sebab jatuh tersembam
5. Suke berjalan sambil menari
6. Ape lg eh....ermm let me think..upload gmbr je dlu

Airis dh berjalan...langkah semakin panjang,semakin nakal..
 
Pasangan pengantin...2 baru 1 lama...kikiki
 
Our big family..without sepasang pengantin baru
 
Mak n ai..hihi
 
Kakak Ipar kitorg ~ paling kanan